Haberler

Büyükçekmece, Kültür, Sanat ve Sporda Gurur Tablosu Çizdi

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Nisan ayı birinci oturumu öncesinde kültür, sanat ve sporda Büyükçekmece’nin gururu olan gençlere madalya takdim töreni düzenlendi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin Nisan ayı birinci oturumu öncesinde kültür, sanat ve sporda Büyükçekmece'nin gururu olan gençlere madalya takdim töreni düzenlendi.

Büyükçekmece, 2018 yılında her alanda atağa kalktı. Kültür ve sanatta dünya kenti olan Büyükçekmece, sporda da ardı ardına gelen başarılarıyla adından söz ettiriyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün katılımıyla gerçekleşen törende önümüzdeki sezon Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nde oynama başarısını elde eden Büyükçekmece Voleybol Akademisi Bayan Takımı'na, Türkiye Şampiyonası elemlerinde 248 futbol takımı arasında ilk 10'a kalma başarısı gösteren Büyükçekmece Belediye spor U 19 Takımı'na, İlkbahar Okları İstanbul İl Şampiyonası'nda 2 kupa ve 8 madalya kazanan Büyükçekmece Spor Akademisi Okçuluk Takımı'na, Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü anısına Büyükçekmece'den Çanakkale'ye 330 kilometre pedal çeviren Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Bisiklet Takımı, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü ve Ali Hür Yılmaz Bisiklet İhtisas Kulübü bisikletçilerine, ACE OF M.I.C.E. tarafından "En İyi Belediye Festivali" ödülüne layık görülen 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne, folklorda İstanbul il birinciliği ve üçüncülüğü başarılarını elde eden Büyükçekmece Belediyesi Altınköprü Halk Dansları minik ve yıldızlar kategorisindeki folklorcularına ve 7. Uluslararası İstanbul Dans Festivali'nde Minikler 2. Klasman Çiftler Yarışması'nda 6'ıncılık elde eden minik dansçılara madalyaları takdim edildi.

"Çok isabetli bir karar almışız"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 18. yıldır aralıksız sürdürülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali sayesinde artık tüm dünyanın Büyükçekmece'yi kültür ve sanat kenti olarak tanıdığını belirterek; "2018 yılını da Spor ve Gençlik Yılı olarak ilan ettik. Almış olduğumuz bu karar sporcu çocuklarımız, gençlerimiz üzerinde olumlu bir etki oluşturdu. 2018 yılı başından bu yana spor alanında, sporun her branşında başarılarımız artarak devam ediyor. 2018'i Spor ve Gençlik Yılı ilan ederek ne denli isabetli bir karar almış olduğumuzu da bize gösterdi. Gerek kültür ve sanat alanında, gerekse spor alanında Büyükçekmece'nin adının başarılarla anılmasını sağlayan sporcularımız, teknik ekiplerimiz, yöneticilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Belediyespor Hasan Akgün İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title