Haberler

Sokak köpeğini cadde ortasında çekip vurdu! O anlar kamerada

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de gözü dönmüş cani belinden çıkardığı silahla sokak köpeğini yol ortasında vurdu. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Büyükçekmece'de, köpeğini sokak köpekleriyle dövüştüren bir kişi daha sonra da bir köpeği silahla vurarak öldürdü. Silahlı saldırganın köpeğe ateş etmesi bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırgan polis ekiplerince yakalandı. 10 bin 510 lira para cezası kesilen kişi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Olay, dün Büyükçekmece'nin Sinanoba Mahallesi Tepekent Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki kişi pitbull cinsi köpeklerini, cadde üzerinde sokak köpekleriyle kavga ettirdi. Sokak köpekleri ile kendi köpekleri arasında kavga başlarken, cadde üzerinde başka bir köpek pitbulların üzerine koştu. Köpeklerden birinin sahibi kendi köpeğini çekerek, koşan sokak köpeğine ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan köpek hayatını kaybederken, saldırganlar yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Gelen silah seslerinin üzerine caddeye koşan vatandaşlar da durumu polis ekiplerine bildirdi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki bir dükkana ait güvenlik kameraları yaşanan anları saniye saniye kaydetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde, pitbull cinsi köpeklerin sahibinin, sokak köpeğine ateş ettiği anlar gözüküyor.

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayın ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri saldırganın Erhan T. olduğunu belirledi. Erhan T. yakalanarak gözaltına alındı. Köpeğin ölümüne neden olan saldırgana 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 14-L maddesinden 9.563 TL, 14-A maddesinden ise 947 TL olmak üzere toplamda 10 bin 510 lira para cezası kesildi. Erhan T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Büyükçekmece kavga 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

allah belanı versin:

bu dağ ayısı acilen kafese kapatılıp aç susuz bırakılsın

24
2
yanıtYanıtla
komik:

silah kullanmak bu kadar basitmi neden serbest

25
1
yanıtYanıtla
basit:

cünkü ruhsat alinabiliyor özgür bir ülke. . . ve nrmal

yanıt4
yanıt1
geçmişten gelen:

sokak köpeklerinin acilen toplanıp bir barınağa ya da bir merkeze götürülmesi gerekiyor. . bazıları çete gibi gruplaşıp saldırıyorlar. çocukken bana saldırmış ve ısırmışlardı o günden beri korkarım sevsem de aşamıyorum bu korkuyu. yani düşünüyorum da bana saldırsalar ve silahım olsa mecburen vurmak zorunda kalırdım.

5
6
yanıtYanıtla
ÖZ KIRIKKALELİ:

ALLAHDA ÖBÜR DÜNYADA ONUN KAFASINA SIKACAK. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5
2
yanıtYanıtla
KAYA:

PİTBULLARINADA EL KONULDUMU ACABA?

7
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

''çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. '' ''tutuksz yargılanmak üzere serbest bırakıldı''bu iki cümle sinirlerimi zıplatıyor. illaki o kurşun sekip bi mahsumun canına daha mı kıysın! kaç can daha alınca tutuklanır?

5
0
yanıtYanıtla
köpek silahtır...:

köpek beslemek yasaklanmalı. . sokakta tehlike saçan köpekler toplatılmalı. . . köpek ve özellikle bazı cinsleri resmen silah niteliğinde. . .

3
2
yanıtYanıtla
ref:

Öldürmeseymiş iyiymiş ama öldürdüğü icin adamı suclayamayacağım szi yediğiniz tavukları danaları kuzuları öldürmeden mi yiyorsunuz siz et yiyenlerin hepsi katil

1
4
yanıtYanıtla
Mert:

Yedigin etler tarlada mi yetişiyor. Öldürmek başka kurban etmek başka. Senin kafan basmaz buna. Sen ot ye.

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title