Haberler

    Bütün Kadınların Kafası Karışıktır

    Selen Uçer'in yönettiği "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır" oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

    "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır", dikkat çekici ekibiyle güldürmeye geliyor!

    Yazan: Selen Uçer, Seray Şahiner

    Yöneten: Selen Uçer

    Dramaturg: Saim Güveloğlu

    Dekor, kostüm: Natali Yeres

    Oyuncular: Deniz Çakır, Füsun Demirel, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak, Kadir Çermik

    Kadınların "Bunalım Komedisi" herkesi etkisi altına alacak.

    Ece Temelkuran'ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabı, önce Seray Şahiner tarafından uyarlandı, sonra Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komik bir oyuna dönüştürüldü. Kitabın yeni bir yorumu olarak nitelenebilecek "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır", dikkat çekici oyuncu kadrosuyla yılın en iddialı "Bunalım Komedisi"ne imza atmaya hazırlanıyor.

    Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nun sanatseverlerle buluşturduğu oyunun yönetmenliğini ödüllerle dolu oyunculuk kariyerine bu projeyle yazar ve yönetmenliği de ekleyen Selen Uçer yapıyor. Tanınan ve sevilen oyuncular Deniz Çakır, Füsun Demirel, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik'in alışkın olunan; ama bir o kadar da eğlenceli ve sıra dışı olabilen 5 karakteri canlandırdığı oyun, her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesini, kadınlarının kafasındaki "sistemli karışıklığı" sorguluyor.

    Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal, bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Perran, ünlü şarkıcı Meltem Kaya ve yardımcısı Aysel cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. Ebru'nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.

    Detaylar :

    İl : Samsun

    İlce : Atakum

    Mekan : Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

    Mekan Adresi : Mimar Sinan Mahallesi Cağaloğlu Caddesi Altı 178. Sokak

    Başlangıç Saati : 10.04.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 10.04.2017 22: 00: 00

    Kategori : Bütün Kadınların Kafası Karışıktır

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Zeynep Kankonde Füsun Demirel Deniz Çakır Selen Uçer Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title