Haberler

Buse Varol, Alişan'ın Eski Nişanlısı Eda Erol Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Oyuncu Buse Varol, katıldığı magazin programında eşi Alişan ile eski nişanlısı Eda Erol hakkında, "Vicdanlı biriyim, ayrılık haberlerine çok üzüldüm" şeklinde konuştu.

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan Buse Varol, mayıs ayında evlendiği Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında "Ayrılmalarına üzüldüm" dedi.

"ALİŞAN BEKLESEYDİ ONUNLA EVLENİRDİM"

Katıldığı programda evliliğinden ve doğacak bebeği hakkında samimi açıklamalarda bulunan Varol, Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için şunları söyledi: "Bir gün TV'de magazin programı izlerken Alişan'ın nişanlandığını, evlenmek üzere olduğu haberine denk geldim. 'Ay bir Alişan, bir de Beyaz vardı. Geriye ben kaldım. Alişan bekleseydi, onunla evlenirdim' diye esprili konuşma yaptım. Ağzımdan çıkan, bir dua gibi evrene mesaj olarak gitmiş. Alişan, mutluluğa adım atarken hangi kafayla bunu söyledim anlamıyorum."

Buse Varol, Alişan'ın Eski Nişanlısı Eda Erol Hakkında İlk Kez Konuştu

"AYRILDIKLARINDA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM"

Buse Varol "Alişan'ın, Eda Erol'dan ayrıldığı haberlerini okuyunca bir şey hissettiniz mi?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Vicdanlı bir insanım. İnanın, ayrılık haberlerine üzüldüm. Sonuçta Eda da, bir genç kız. Evlilik ve yuva hayali kurdu. Ne kadar üzülmüştür. Kendisini tanımıyorum, ama saygı duyuyorum. Sosyal medya bir dönem bizleri kıyasladı. Bu çok üzücü, sıkıcı ve kırıcıydı. Onun da özel hayatı var. Belki annesi, ya da varsa erkek arkadaşı rahatsız oluyor. Belki böylesi onun için daha iyi ve hayırlı olmuştur. Yolu açık olsun, hep mutlu olsun."

Buse Varol, Alişan'ın Eski Nişanlısı Eda Erol Hakkında İlk Kez Konuştu

"ALİŞAN BİR YOLCULUKTU VE BİTTİ"

Eda Erol ise konuyla ilgili, "Alişan ile nişanlılık dönemi bir yolculuktu ve bitti. Herkese mutluluklar" şeklinde konuşmuştu.

Buse Varol, Alişan'ın Eski Nişanlısı Eda Erol Hakkında İlk Kez Konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Gazetesi Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

köydeki dayı:

oldukça iyi niyetli alışılmadık ders veren bir mesaj. başkası olsa olup bitmiş için bile bir iğneleme yapardı, gerçekten bu kızın kalbi de çok güzel

11
3
yanıtYanıtla
vatan:

bir alişan buse aşkı eksikti ülkemiz nelerle mücadele ediyor şu lüzumsuz haberlere bak

11
0
yanıtYanıtla
Ayse:

Kim ne derse desin Alişan edaya nisbet yaptı buseyi edayi sevdigi gibi sevmiyor

3
8
yanıtYanıtla
Selda:

Ne nisbeti be busenin masal gibi güzelliği var . Eda mı ? Buse mi diye sorsan 100 tanesinden 99 u buse der. Alişan şanslı adam buseyide çok sevdiğine inanıyorum. Hatta iyikş eda olmamış diyede dua etmiştir.

yanıt17
yanıt3
isimsiz:

bakan körsün

yanıt2
yanıt0
Büşra:

ESKI AŞKI KONUSMAK NIYE BUSE BOS VER EVLENDIN MUTLUSUN ESKILERI ACMA KEYFINE BAK

8
1
yanıtYanıtla
SÜLÜMAN:

YILIN BOMBASI. . . TA TA TA TAMMMM. BERKE BÜŞRA''YA YAZZIYOR(?). . ''PORTAL AŞKI'' ÇOK YAKINDA BU SAYFADAAA. . BERKE NE ZAMAN EVLENME TEKLİF EDECEKSİN?''SOSYAL MEDYA AŞKI MI'', AİLENLE NE ZAMAN TANIŞTIRACAKSIN. BERKE TİPİNİ TARİF ET. YOKSA ARKADAŞIMIZI SANA YEDİRMEYİZ!

yanıt1
yanıt0
SAĞDUYU:

BU EVLİLİĞİN(ALLAH KORUSUN)SONUNU DA BÜYÜK BİR İHTİMALLE, BU GEVEZELİKLER GETİRECEK! NEDİR BU ''BULDUMCUK'' TAVIRLAR, UCUZLUKLAR, GÖRGÜSÜZLÜĞÜN DİBİ?BİRAZ ERDEM SAHİBİ OLMAK ÇOK MU ZOR? SİZLERİN NE BİÇİM EBEVEYNLERİNİZ VAR DA, ''BİRAZ EL FRENİNİZİ ÇEKMENİZ''KONUSUNDA UYARMIYORLAR?YAPTIKLARINIZ ''KIROLUK'' BOYUTUNU BİLE AŞTI. BAKIN!BİR SÜRE SONRA PINAR ALTUĞ''UN SOSYAL MEDYADA İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SIKINTILI DURUMA SİZİ DE BİR DÜŞÜRÜRLERSE, İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZ, SAKLANIRSINIZ. YETER ARTIK!

6
0
yanıtYanıtla
eskiler eskide kalmalı:

eşinin eskilerini hem de kamuoyu önünde konuşmak yakışıksız bir hareket. o defterler kapanmıştır. konuşmayı gereksiz buluyorum dersin biter

1
3
yanıtYanıtla
ADİL:

Bir insan için, eşyadan bahseder gibi ''eşinin eskisi'' tanımını kullanmakta pek yakışıklı sayılmaz.

yanıt2
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title