Haberler

Bursasporlu Futbolcular Zafer ve Veli, Çaykur Rizespor Maçını Değerlendirdi

Bursaspor'un Orta Saha Oyuncuları Veli Acar ve Zafer Demiray, Antrenman Sonrası Basın Mensuplarının Sorularını Cevaplandırdı.

Bursaspor'un orta saha oyuncuları Veli Acar ve Zafer Demiray, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Veli Acar, ligin ikinci yarısında performansının düşük olduğunu kendisinin de kabul ettiğini söyledi. Geçirdiği sakatlığın ve çeşitli mevkilerde oynamasının dezavantaj olabileceğini belirten Veli, kendisinin de buna bir anlam veremediğini ifade etti.

Çaykur Rizespor maçının kazanılması gereken bir maç olduğunu belirten Veli Acar, "Hem takım açısından hem de Bursa şehri açısından çok önemli bir maç. Taraftarlarımızla bütünleşip 3 puan almak istiyoruz. Bir sıkıntı yaşayacağımıza inanmıyorum. İyi bir kadromuz var. Sadece galip gelememenin bir sıkıntısı var. İlerleyen haftalarda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Zafer Demiray, henüz yeteri kadar forma şansı bulamadığını söyledi. Antrenmanlarda çok çalışarak hocanın görev vermesini bekleyeceğini kaydeden Zafer, "Süper Lig'de yıllardır top oynuyorum. Geçiş dönemi yaşamadım. Çaykur Rizespor maçı çok kritik bir maç. 3 maçta 2 puan toplayabildik. Rizespor son maçta Fenerbahçe'yi yenerek havaya girdi. Ancak kendi evimizde taraftarımızın desteğiyle 3 puan alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

(OK-MŞ-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title