Haberler

Bursaspor'un 50'nci Kuruluş Yıl Dönümü

Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen proje yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bursaspor Kulübünün 50'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen proje yarışmasında, dereceye girenlere ödüleri verildi.

Kulübün resmi internet sitesi üzerinden 19 Şubat'ta başlatılan proje yarışmasının Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ödül törenine, ikinci başkan Recep Bölükbaşı, genel sekreter İlhan Uslu, idari asbaşkan İsmet Demirel ve altyapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman ile 50. Yıl Komitesi üyeleri katıldı.

Kurumsal kategoride ödül almaya hak kazananlara ödüllerini Bölükbaşı, ürün kategorisinde ise genel sekreter İlhan Uslu takdim etti.

Kurumsal kategoride "Otomat (Mini Store)" projesi ile Mustafa Dinler birinci, "Kurumsal İletişim Çalışması" projesi ile Mehmet Orhan Özkan ikinci, "Yeşil-beyaz Çocuklar Sosyal Sorumluluk" projesi ile Özlem Topçuoğlu üçüncü oldu. Mansiyon ödülünü ise stadyumda gelir getirecek "Anı Duvarı" projesi ile Fatih Cingöz aldı.

Birinciliğe layık eserin bulunamadığı belirtilen ürün kategorisinde ise " Bursaspor'un Kurumsal Maskot Çalışması" ile Hüdaim Güpoğlu ikinci, "50'nci Yıl Logo Çalışması" ile Sadık Soyudemir üçüncü oldu. Uğur Önder ise "Bilet Albümü" projesiyle mansiyon ödülüne layık görüldü.

Özlüce Tesisleri'nin girişine "50'nci Yıl Anı Çınarı"

Ödül töreninden sonra Bursaspor'un 50'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Özlüce Tesisleri'nin girişine anı çınarı dikildi. Ağaç dikim törenine Bölükbaşı, Uslu, Demirel ve Kocaman'ın yanı sıra Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, eski futbolcular Mesut Şen, Sedat Özden, Sedat Özbağ, Kemal Batmaz, Haluk Erdem, Vahit Doğan da katıldı. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Özlüce Tesisleri Recep Bölükbaşı İlhan Uslu Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title