Haberler

Bursaspor 24. Başkanını Seçiyor (3)

Bursaspor'un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları açıklamalarda bulundu. Başkan adaylarından son olarak kürsüye çıkan ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Hayri Yazıcı'ya bir grup delege yoğun tepki gösterdi.

Yeşil-beyazlı kulübün 49. Genel Kurul Toplantısı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılıyor. Kongrede başkan adayları açıklamalarda bulundu. İlk olarak kürsüye çıkan Muzaffer Önadım, "Aday olma amacım Bursaspor'un son yıllarda üzerindeki kara bulutları dağıtmak içindi. Kaybedersem kaybetmenin şerefli gururunu yaşayacağım. Bursaspor'un çirkin emellere karışmayacağına şerefim üzerine söz veriyorum" şeklinde konuştu.

İLHAN USLU: "DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ"

Mevcut yönetimde de yer alan başkan adaylarından İlhan Uslu da, "Sizin karşınıza şampiyon yönetimden 6 yönetici ile çıkıyorum. İbrahim Yazıcı'dan aldığımız şeffaflığı devam ettireceğiz. Özlüce'nin şu anda tapusu yok. Tapusunu alabilmek için belediye başkanımıza başvurduk. Meclisten karar bekliyoruz. Özlüce'nin tapusunu alırsak belirli bölümlerde sportif amaçlar dışında eğitim amaçları için yerler yapılacak. 5-6 sene içerisinde Bursaspor Üniversitesi'nin sözünü veriyoruz. Hiçbir iş adamı Bursasporlu değil. Bizden önce hiçbir başkan adayı Hikmet Karaman ile devam edeceğimizi söylemedi. Transfer politikamızı, kamp programımızı planladık. Dereyi geçerken at değiştirilmez. Bursaspor hedefi olan Avrupa kupalarındaki başarıya ulaşacaktır. Bizler Bursasporluyuz. Bursaspor'un gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Bursaspor, Bursasporlularındır" diye konuştu.

ERKAN KÖRÜSTAN: "SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI HEDEFİMİZDİR"

Uslu'nun ardından kürsüye çıkan Erkan Körüstan, "Bu kongre başkanımız İbrahim Yazıcı'nın vefatı sebebiyle acele yapılan kongredir. Kim kazanırsa kazansın, şölen havasında kutlanmamalıdır. Biz projeler kurulu kurmak istedik. Bursaspor ayağa kalkmış durumda bizim görevimiz onu koşturmak. Sürdürülebilir başarı hedefimizdir. Kulübümüzün bugününü değil geleceğini garanti altına alacağız. Bursaspor'un ne kadar önemli bir değer olduğunu ve büyüklüğünü tüm Türkiye'ye kabul ettireceğiz. Bunları gerçekleştirmek için düğmeye basmanızı istiyoruz" diye konuştu.

MESUT MESTAN: "BURSASPOR SEVDALILARINA HİZMET İÇİN ADAYIZ"

Mesut Mestan da, "Ben koltuk sevdalısı değilim. Ben görevden hiçbir zaman kaçmadım. Rahmetli Yazıcı'nın görevinde yer aldım. Koltuk sevdamız olsaydı yer almazdım. Hayallerimizi süsleyen kupayı çok çalışarak kazandık. Biz hayalleri gerçekleştirdik. İkinci kupayı nasıl yanına koyarız diye bakıyoruz. Önce kurumsallık diyoruz ve şeffaf bir yönetim anlayışı diyoruz. Bursaspor sevdalılarına hizmet için adayız. Her şey şeffaf olacak. Dünya yıldızlarını getirdik. Yine getireceğiz. Yaptığımız bütün transferler olumlu olmuştur. Oy pusulamız bile yeşil-beyaz. Yeşil-beyazdan vazgeçmeyin. Biz kimsenin adamı değil, Bursaspor'a gönül verenlerin adamıyız" şeklinde konuştu.

HAYRİ YAZICI ISLIKLANDI

Başkan adaylarından Hayri Yazıcı'nın kürsüye çıktığı sırada ise, salonda bulunan bir grup kongre üyesi, "Fenerli başka istemiyoruz", "Burası Bursa Kadıköy değil" şeklinde slogan attı. Yazıcı'nın Fenerbahçe kongre üyesi olmasına yoğun tepki gösteren kongre üyelerine bazı delegelerde 'Yazıcı başkan Bursaspor şampiyon' şeklinde karşılık verdi.

YAZICI: "BURSASPOR'UN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ"

Yaşanan gerilimin ardından başkan adayı Hayri Yazıcı, konuşmasını yaptı. Yazıcı, "Bursaspor'a başarıları yaşatanlara minnettarız. Bu başarıları pekiştirmek için buradayız. Çocuklarımızı anlatacağımız yeni şampiyonluklar olmalı. Az konuşup, çok iş yapacağız. Bursaspor'da beklentiler arttı. Bursaspor'un hakkını kimseye yedirmeyiz. Bursaspor'u sevenler ile kucaklaşmak için geliyoruz. Bursaspor sevgisini tüm dünyaya taşımak için geliyoruz. İbrahim Yazıcı'yı saygıyla anıyoruz. Rehberimiz 16 Mayıs, rotamız şampiyonluk, hedefimiz Avrupa" dedi.

Konuşmaların ardından oy verme işlemlerine geçildi

ÇİFT ÜYELİKLERİN İPTALİ KABUL EDİLDİ

Öte yandan Divan Kurulu'na Bursaspor Kulübü'ne üyeliği olmasına rağmen başka takımlarda da üyeliği bulunan kişilerin üyeliklerinin düşürülmesi yönündeki talep oylamaya sunuldu. Kurula sunulan toplam 220 imzalı dilekçe oy birliği ile kabul edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Yazıcı İlhan Uslu Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title