Haberler

Bursa: Şampiyon Radyo, Uydu Yayınına Başladı

Bursa'da Bölgesel Statüde Yayın Yapan Şampiyon Fm, Türksat 2 A Uydusundan da Dinleyicilerine Ulaşmaya Başladı.

Bursa'da bölgesel statüde yayın yapan Şampiyon FM, Türksat 2 A uydusundan da dinleyicilerine ulaşmaya başladı.

Bursa Gündoğdu'dan 10 kwa gücündeki karasal yayınları ile Balıkesir, Yalova ve Bilecik vilayetlerindeki bütün fm radyo alıcılarından takip edilen Şampiyon FM, uydu yayınları ile artık daha geniş kitlelere ulaşacak.

Şampiyon Radyo Kurucusu Mehmet Acar, bölgesel statüye sahip olmaları sebebiyle, karasal yayınla ulaştıkları Bursa dışındaki 3 vilayetten başka İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Çanakkale, Kütahya ve Tekirdağ vilayetlerinde de Türksat 2-A uydusu üzerinden gelen yayınların karasal vericilerle vatandaşlara yansıtılacağını söyledi. Türk Sanat, halk, fantezi, pop, arabesk tarzı müzikler, saat başı haberlerle dinamik bir dinleyici kitlesine sahip olduklarını anlatan Mehmet Acar, "Reklamverenler Derneği'nin yaptığı anketlerde, Türkiye'de yayın yapan bin 226 radyo arasında en çok dinlenen ilk 25 arasında yer almamız bizi sevindiriyor. Karasal yayın ile Bursa ve civarındaki 3 ile sesimizi duyuruyorduk. Şimdi uydu yayınları ile lisansımızda yer alan 9 vilayette daha büyük kitlelere ulaşmak için Türksat uydusundan yayınlara başladık. Türksat uydusunu kullanınan dünyanın her tarafındaki dinleyiciler, artık alıcılarını yeniden tarattıklarında radyo bölümünde Şampiyon FM'in yayını ile karşılaşacak" dedi.

(İRF-EŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title