Haberler

Bursa'nın simgesi Havuzlupark harabeye döndü

Güncelleme:

Bursa'nın simgesi Havuzlupark harabeye döndü -Şehrin göbeğinde havuz var ama kimse kullanamıyor -Havuzlupark geçtiğimiz yıl aynı şekilde gündeme geldiğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesisin devreye alınacağını açıklamış, bir gelişme yaşanmamıştı Bursa'nın simgesi Havuzlupark 3 yıldır atıl...

Bursa'nın simgesi Havuzlupark harabeye döndü

-Şehrin göbeğinde havuz var ama kimse kullanamıyor

-Havuzlupark geçtiğimiz yıl aynı şekilde gündeme geldiğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesisin devreye alınacağını açıklamış, bir gelişme yaşanmamıştı

BURSA - Bursa'nın simgesi Havuzlupark 3 yıldır atıl vaziyette tutuluyor. Kapalı tutulan Havuzlupark bakımsızlıktan harabeye döndü. Mahalle sakinleri Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı göreve çağırırken, parkın atıl vaziyette bırakılmasının risk olduğunu ifade ettiler.

Çekirge Mahallesi'nde bulunan Havuzlupark uzun yıllardan beri atıl vaziyette. Bölgenin önemli değerlerinden olan Havuzlupark ve çevresi Bursa'ya katkı sağlarken, buranın neden işletilemediğinin cevabı ise vatandaşlar tarafından bulunamıyor. Parkın çevresindeki mahallerde oturan vatandaşlar havuzdan yararlanmayı bekliyor.

Havuzlupark'ın harabe olmuş halini görüp açıklama yapan Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alındaş, "Havuzlupark 3 yıldır atıl vaziyette Spor İl Müdürlüğünün mülkiyetinde. 3 yıldır kapalı. Burası dünyanın en güzel tesisi. Geçen yıl milli takımda bir hoca arkadaşımla görüştüm, '47 tane ülke gezdim, bu kadar doğal ve güzel tesis göremedim' dedi. Havuzlupark'ın çevresinde 4 mahalle var, burada 100 bin nüfus yaşıyor. Burası tekrar hizmete açılabilir" dedi.

Mahalle sakinleri ise Havuzlupark'taki atıl vaziyetteki malzemelerin zaman zaman çalındığını belirterek, "Hırsızları polis yakalıyor. Ancak yine çalıyorlar. Burada binlerce liralık kablo, elektrik malzemesi çalındı" dediler.

Öte yandan Havuzlupark'ın atıl durumdaki hali geçtiğimiz yıl da gündeme gelmiş, dönemin Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal, Havuzlupark'ın Bursalıların keyifle zaman geçireceği, sosyal donatı ve kültürel alanlarla aslına uygun şekilde hizmete alınacağını söylemişti. 1 yıl geçmesine rağmen bir gelişme olmamış Hüseyin Uysal görevi Salih Başparmak'a devretmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Uysal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title