Haberler

Bursa'da Seçim Gerginliği

Güncelleme:

Osmangazi İlçesi'nde seçmenlerin yönlendirdiğini gören CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca bu kişilerin uzaklaştırılmasını istedi.

Osmangazi İlçesi Mutlular İlköğretim Okulu'nda oy kullanma işlemleri devam ederken, iddiaya göre, okul önünde yakalarında bir partiye ait tanıtım kartı asılan kişilerin, seçmenleri yönlendirdiğini gören CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca ve bazı yönetim kurulu üyeleri bu kişilerin uzaklaştırılmasını istedi.

Kendisine yardımcı olunmadığını öne sürerek, bu kişilerin görüntüsünü çekmek isteyen İsmet Karaca ve arkadaşları, saldırıya uğradı. Yaşanan arbede sırasında, dayak diyen İsmet Karaca ve Yılmaz Bıçak ile diğer yönetici arkadaşları görevliler tarafından bir sınıfa getirilip burada koruma altına alındı. Bu sırada cep telefonu ile polis ve CHP il yönetimini arayan CHP İlçe Başkanı yardım istedi. Kalabalığın artması sonucu Bursa Emniyet Müdürlüğü okula çevik kuvvet ekipleri gönderdi. Olayı öğrenince Mutlular İlkokulu'na giden gazeteciler de saldırıya uğradı. Kalabalıktaki kişiler Cihan Haber Ajansı Muhabiri Fatih Karakılıç'ın kamerasını alıp kaçarken, İHA Muhabiri Abdullah Çibir ise gözüne aldığı yumruk darbeleriyle yaralandı. Olaylar, çevik kuvvetin Mutlular İlkokulu'na gelmesi sonucu yatıştırılırken, kaybolan kamera ise bulunamadı.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, Ben okulları rutin olarak geziyordum. Partili görevlilerinin seçmenleri yönlendirdiğini görünce bu kişilerin engellenmesi için sandık görevlilerinden ve okul yönetiminden yardım istedi. İlgilenmediler. Bende kendilerinin fotoğraflarını çekerken olanlar oldu. Canımızı zor kurtardık dedi. Bu arada, Bursa Gazeteciler Cemiyeti basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınayarak, kaybolan kameranın bulunması için yazılı açıklama yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Karaca Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title