Haberler

4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Bursa'da Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Selçukgazi Tüneli yakınlarında İstanbul istikametine giden bir aracın önce kaza yaptığı ve ardından sağ şeride yanaştığı, araç içindeki kişilerin dışarı çıktığı esnada başka bir aracın kaygan zeminden kaynaklı duran araca hızlı bir şekilde çarptığı an kameralara yansıdı.

KAHREDEN ANLAR KAMERADA

Feci kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Öte yandan kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği aracın hızlı bir şekilde insanların üzerinden geçtiği görülüyor. Öte yandan kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bursa'da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu. Bu kişilerin; Cansu Bağış (23), Serpil Terzi (47), Naz Terzi (15) ile Betül Nur Terzi (25) olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bursa 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

bülent iyigün:

bıktım usandım artık süratli gitmek ölüme gitmektir oradaki masum insanların ne suçu vardı süratli gittiği için o masum iinsanların ölümüne sebeb oldun trafik canavarı..RABBİM rahmet eylesin inşallah..

303
9
yanıtYanıtla
Sm57:

Arkadaş nereye ne yetiştiriyorsun kaygan yolda acelen ne çok çok hızlı yazık olmuş insanlara yine aynı şey olur bilinçsiz taksirle vs vs nasıl bilinçsizse adam bildiğin gazı köklemiş bu havada

225
6
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Kazanın treflektörle ne alakası var adam direksiyon hakimiyetini kaybediyo görmüyormusun

129
37
yanıtYanıtla
N. Harp:

1. egitim, 2. egitim, 3. egitim ...kitap okuyup ehliyet almak la olmuyor...otobanin bariyerlerin arkasina olmasi lazim ..üc keni 100 metre öne koyup.polis ve can kurtaran gelmesini beklemek dir ...bizimkiler otobanda gezindiye cikiyorlar ...allah rahmet etsin

84
25
yanıtYanıtla
Esin Soygazi:

Araç kontrolden çıkmış aşırı suretli o aracı reflektör mü durduracakti

yanıt2
yanıt0
Buba Nasler:

Bos lafi birakin carpan kadar insanlar-da suclu yolu emniyeti alip bariyerlerin arkasina gecmek zorundalardi. Ölenlere Allah rahmet eylesin

3
5
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Yollar islak karyagisi var bu kazalara sebep olanlar araclarina binince canavar oluyorlar sanki otoyollar onlara ait trafik polisi yokki ceza yazsin avrupada sivil polisler nefes aldirmaz

1
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Şunun hızına bak yağmurda Formula 1'de bile bu kadar hızlı gitmiyorlar. Hep diyorum aşırı hız cinayete teşebbüstür.

1
0
yanıtYanıtla
Yavuz Tastan:

Varacağın yere 10 dk geç git ne olacak yazık günah değil mi bu canlara arabasına güvenen hız pedalına yükleniyor.

0
0
yanıtYanıtla
Kazım Burulday:

Allah kimsenin başına vermesin böyle bir yolda aracın yanında beklenilmez.vuranda çok panik ve hizli 140 km giden bir arac buzlu bir yolda sağ veya sol serite girerse olacağı budur..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title