Haberler

Bursa'da 3 kişinin öldüğü kazada tutuksuz yargılanan sürücünün yargılanmasına başlanıldı

Güncelleme:

Bursa- Orhaneli yolunda meydana gelen kazasında Kemal Güneş (70), İsmail Güneş (75) ve Hanife Çavdar'ın (50) ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan dava açılan Mehmet Emin Turgut'un (38), yargılanmasına başlandı. Sürücü Turgut," Pişmanım"Hava yağışlıydı. Direksiyon hakimiyetini korumak için elimden geleni yaptım. Pişmanım" dedi.

Kaza geçtiğimiz Nisan ayında meydana geldi. Kemal Güneş (70) yönetimindeki 16 N 1499 plakalı otomobil, Orhaneli-Bursa kara yolu Nalınlar mevkisinde karşı yönden gelen ve Mehmet Emin Turgut (38) idaresindeki 16 CKP 01 plakalı hafif ticari araçla çarptı. Kazada sürücü Güneş ile yanında bulunan ağabeyi İsmail Güneş (75) olay yerinde, Hanife Çavdar ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çarpışmanın etkisiyle devrilen ve ters dönen hafif ticari araçtaki 8 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa'daki hastanelere kaldırıldı.

Sürücünün yargılanmasına başlandı

Bursa 12'nci Ağır Ceza Mahkemesinde "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan 2 ile 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan tutuksuz sanık Mehmet Emin Turgut, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu. Kazaya sebep olduğunu belirttikleri Turgut'tan şikayetçi olduklarını dile getiren yakınları, sanığın cezalandırılmasını istedi. Hakkında adli kontrol uygulaması bulunan sanık Mehmet Emin Turgut ise kazanın gerçekleştiği sırada direksiyon hakimiyetini korumak için elinden geleni yaptığını vurgulayarak beraatini isteyerek, "Pişmanım" dedi.

Cumhuriyet savcısı ara kararında sanık Turgut'un tutuklanmasını talep etti. Mahkeme heyeti ise Turgut'un haftada bir gün polis merkezine giderek imza atma şeklindeki adli kontrol şartıyla yargılanmasına hükmederek, davayı ileri bir tarihe erteledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kemal Güneş Orhaneli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title