Haberler

Bursa Çocuklardan Türkan Şoray?ı Ağlatan Şarkılar

Çocuklardan Türkan Şoray'ı ağlatan şarkılar BURSA'da, Doğa Koleji'nin Anneler Günü etkinliğine katılan Türkan Şoray, çocukların oynadığı filmlerde söylediği iki şarkıyı söylemesi üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Çocuklardan Türkan Şoray'ı ağlatan şarkılar

BURSA'da, Doğa Koleji'nin Anneler Günü etkinliğine katılan Türkan Şoray, çocukların oynadığı filmlerde söylediği iki şarkıyı söylemesi üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. 'Türk Sineması'nın sultanı' Türkan Şoray, Bursa'da Doğa Koleji tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte çocuklarla bol fotoğraf çektirip, sohbet eden Şoray'a kızı Yağmur ile çektirdiği fotoğrafı hediye edildi. Çocukların hazırladığı program sırasında 1'inci sınıf öğrencileri Türkan Şoray'a gül verdikten sonra çevresinde toplanarak, filmindeki 'Sevemedim Karagözlüm' adlı şarkıyı söyledi. Şoray için asıl sürpriz ise filminde canlandırdığı 'Azize' adlı Karadenizli balıkçı kız kıyafetiyle sahneye çıkan Melisa Gülen oldu. Filmdeki şarkıyı söyleyen Melisa'yı kutlayan Şoray, Benden daha güzel oynadın ve söyledinö dedi. Şoray, öğrencilerin gösterileri sırasında zaman zaman duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Ekinlik öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şoray, İlyas Salman'ın Türk sinemasının en iyi filmleri arasında yer alan 'Selvi Boylum Al Yazmalım' adlı filmle ilgili eleştirisinin sorulması üzerine, Bir kişi beğenmeyebilir herkese saygı duyuyorum. Selvi boylum, al yazmalım filmi Türk insanının kalbinde yer etmiştir dedi. Şoray, kızı Yağmur ile ilgili sorusuna da 'O benim kalbimin tek sahibidirö yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Anneler Günü Doğa Koleji Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title