Haberler

Bursa Büyükşehir Kaptanı Seda: Hedef Final Four

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımının Beşiktaş'tan kadrosuna dahil ettiği Pasör Seda Uslu Eryüz, yeni sezonla ilgili düşüncelerini ve hedeflerini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımının bu sezon Beşiktaş'tan kadrosuna dahil ettiği pasör Seda Uslu Eryüz, yeni sezonla ilgili düşüncelerini ve hedeflerini açıkladı.

Sönmez Filament ve Türk voleybolunun unutulmaz voleybolcularından Zeki Uslu'nun kızı olan Seda Uslu Eryüz, voleybola başladığı Bursa Büyükşehir Belediyespor'a dönmenin mutluluğunu yaşadığına dikkati çekti. Seda, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni sezonda takıma katılıyorum. Ama bu transfer benim için çok özel. Çünkü Bursa Büyükşehir Belediyespor, benim voleybola başladığım kulüp. Ayrıca ailem de burada yaşadığı için kendimi Bursalı olarak saydığım için benim için ayrı bir özelliği var."

Seda, "Geçtiğimiz sezonda oynayan ve yeni gelenlerle birlikte iyi bir ekip olmak istiyoruz" derken şöyle devam etti:

"HEDEF AVRUPA FINAL FOUR"

"Bursa Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz sezonlarda ligde önemli başarılar elde etmiş bir kulüp. Türkiye Ligi'nde aynı başarıları daha da artırarak tekrarlamak istiyoruz. Bunun yanı sıra Avrupa kupalarında inşallah kulübümüzü daha iyi bir yerlere getirmeyi, mümkünse de final four oynamayı istiyoruz."

"1994 YILINDA BAŞLADIM"

Voleybola şimdiki antrenörü Emin İmen ile başladığını vurgulayan Seda Uslu Akyüz, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bursa'da 1994-1998 sezonları arasında oynadım. Büyükşehir Belediyesi yaş kategorilerinde. O zamanki şartlara göre şu an ki şartlar çok daha ileri seviyede. Yapılan tesisler, organizasyon her şey çok üst seviyede. Ümit ediyorum ki biz de bu seviyedeki tesislerin kıymetini bilip, çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirerek başarılarımızı devam ettiririz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Seda Uslu Zeki Uslu Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title