Haberler

Burgan Bank Mobil Bankacılık Uygulaması İle Hizmetinizde

Güncelleme:

Teknolojiye önem veren ve müşteri odaklı iş anlayışıyla öne çıkan Burgan Bank, mobil bankacılık uygulamasını hizmete sundu.

Böylece Burgan Bank müşterileri, 7 gün 24 saat şubeye gitmeden internet üzerinden temel bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Yıl boyunca başarılı finansal sonuçlar elde eden ve odaklı bankacılık anlayışıyla büyüme kaydeden Burgan Bank, önemli bir adım daha atarak mobil bankacılık uygulamasını hayata geçirdi. Burgan Bank'ın yeni uygulamasını iOS cihazlarda AppStore, android cihazlarda Google Play üzerinden cep telefonu veya tabletlerine indiren müşteriler, şubeye gitmeden, 7 gün 24 saat, dilediği yerde ve saatte mobil bankacılık uygulamasından, Burgan Bank'ın internet bankacılığı üzerinden verdiği; pek çok hizmetten yararlanabilecekler.

Dijital Bankacılık Grup Başkanı Ufuk Dinç, konuya ilişkin şunları söyledi: "Dijital bankacılığın geleceğe yatırım olduğu inancıyla Burgan Bank olarak, yılın başından itibaren bu alanda önemli adımlar atmaya başladık. Dijital dönüşümü stratejimizin bir parçası haline getirdik ve Dijital Bankacılık Ekibimiz'i oluşturduk. Odaklı pazarlama, ürün geliştirme, yazılım, veri analitik modelleme ve dijital satış kanallarının bir araya gelmesi ile oluşturulan bu yapı ile Dijital Bankacılık alanında faaliyet göstermeye başladık. Bu aşamada önceliğimiz, hem mevcut hem de potansiyel müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak uygulamaları Bankamızın sistemi ile bütünleştirerek lanse etmek. Mobil Bankacılık uygulamamızı cep telefonu veya tabletlerine indiren müşterilerimiz, internet bankacılığı işlemlerimizden para transferleri, döviz alış ve satış gibi temel hizmetlere her an her yerden ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra, kolayca kredi başvurusunda bulunup onaylanması halinde şubeye gitmeden kredilerini kullanabilecekler. Bu uygulamanın dijital bankacılık açısından Burgan Bank'ın rekabet gücünü artıracağına inanıyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burgan Bank Google Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title