Haberler

Burdur Köy Okulunda İlköğretim Haftası

Köy okulunda İlköğretim HaftasıBURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Topluluğu tarafından Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu'nda İlköğretim Haftası etkinliği düzenlendi.

Köy okulunda İlköğretim Haftası

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Topluluğu tarafından Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu'nda İlköğretim Haftası etkinliği düzenlendi.

Burdur merkeze bağlı Büğdüz Köyü'ndeki Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu'ndaki etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Perihan Ünüvar, PDR Topluluğu öğrencileri, okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, "Yaklaşık 2 yıldır MAKÜ Eğitim Fakültesi ile çok yakın bir çalışma içerisindeyiz. Üniversitemizdeki son bilgileri, son eğitim metotlarını okullarımıza taşımaya çalışıyoruz. Üniversitemizin öğrencileri içerisinde okullarımızda çok sıkı bir çalışma yapan öğrenci gruplarımızı ve grupların başındaki temsilcileri de ayrıca tebrik ediyorum. İlköğretim Haftası dolayısı ile bu etkinlikte görev alan, bu imkanı bizlere sunan Eğitim Fakültesi'ne, çalışan arkadaşlara hepsine de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle, "Bilgi toplumunda yükselen temel değerlerin en önemlilerinin öğrenmenin sürekliliği, ekip ruhu ve müşterek yönetim olduğunu hepimiz görmekteyiz. Bulunduğumuz coğrafyada da bunun önemini her an yaşamaktayız. İlimizdeki 268 okulda, 3 bin 800 öğretmenle 43 bin 690 öğrencimizi en güzel biçimde geleceğe hazırlamaya hep beraber çalışıyoruz" dedi.

Prof. Dr. Karakelle, yegane amaçlarının milli değerlerini tanıyan ve bu değerleri bulundukları ortamlara taşıyan, bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma, sorgulama becerileri gelişmiş, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, başkalarının haklarına saygılı, vatanının milli birlik ve beraberliğine sahip çıkan, sorumluluk bilinci yüksek, iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından PDR Topluluğu öğrencileri ilkokul öğrencileriyle birlikte çeşitli oyunlar oynadı. Oyunlarda ilk 3'e giren öğrencilere de madalya verildi. Etkinlik sonunda öğrencilere kalem seti, 'Safahat' ve 'Genç Safahat' kitapları hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mahmut Bayram Büğdüz Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title