Haberler

Burdur, 4.8 Büyüklüğünde Depremle Sallandı

Güncelleme:

Ağlasun Belediye Başkanı MHP'li Aydın Kaplan, gece saatlerinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle can ve mal kaybı olmadığını söyledi.

Başkan KAPLAN: HASAR YA DA CAN KAYBI YOK, İNSANLAR SOKAKTA

Ağlasun Belediye Başkanı MHP'li Aydın Kaplan, saat 22.43'te meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle can ve mal kaybı olmadığını söyledi. Deprem olduğu sırada evde olduğunu belirten Başkan Kaplan, "Çok şiddetli bir sarsıntı oldu. Evdeki bazı eşyalar özellikle mutfak malzemeleri devrilerek kırıldı. Sarsıntının sona ermesiyle dışarı çıktık" dedi.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK

Polis ve zabıta ekiplerinin cadde ve sokakları dolaşarak hasar tespiti yapmaya çalıştığını anlatan Başkan Kaplan, "Boş olan bazı eski evlerde kısmen hasar var. Bazı evlerin de bacaları parçalanarak düştü. Yıkım nedeniyle her hangi bir can kaybı ya da yaralı olmaması bizi mutlu etti. Korkan ve bu nedenle baygınlık geçirenler var. Onlar da hastanede tedaviye alındı" diye konuştu.

VATANDAŞLAR SOKAKTA

Depremden sonra 2 dakika arayla artçı sarsıntıların olduğunu belirten Başkan Kaplan şunları söyledi: "Vatandaşlarımız çok korkmuş durumda ve evlerini terk etti. Şu anda tüm halkımız sokakta."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Kaplan Ağlasun Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title