Haberler

Burak Özçivit'in Fotoğrafına Rus Model Yorum Yaptı, Fahriye Bu Sefer Ortalığı Yıkacak

Güncelleme:

İranlı model Mahlagha Jaberi vakasından sonra, Burak Özçivit'in fotoğrafına bu defa da Rus model Victoria Bonya yorum yaptı. Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen bu defa ortalığı yıkacak.

Burak Özçivit'in aylar önce fotoğrafına İranlı model Mahlagha Jaberi "yakışıklı" diye yorum yapınca, Özçivit'in sevgilisi, Fahriye Evcen, çok kıskanmış, sevgilisine İranlı modeli Instagram'dan sildirmişti. Bu sefer de Rus model Victoria Bonya yorum yaptı. Evcen'in bu sefer kıskançlıktan ne yapacağı merak konusu oldu.

FAHRİYE EVCEN SEVGİLİSİNE, INSTAGRAM'I KOMPLE KAPATTIRACAK

Burak Özçivit'in başı adeta Instagram'daki fotoğraflarıyla belada. Dönem dönem dünyadaki güzellerin markajına giren Özçivit'e bir hayranlıkta Rus model Victoria Bonya'dan geldi. Fotoğrafın altına İngilizce olarak "nice" yani güzel yazan 37 yaşındaki modelin Instagram'da tam 5.5 milyon takipçisi var. Bu haberden sonra Fahriye Evcen'in, Burak Özçivit'e Instagram'ı kapattıracağı tahmin ediliyor.

MAHLAGHA JABERİ DE "YAKIŞIKLI" YAZMIŞTI

İranlı güzel Mahlagha Jaberi de Burak Özçivit'in fotoğrafına "yakışıklı" diye yorum yapmıştı. Bu olayın, ardından Fahriye Evcen, Burak Özçivit'in Instagram'ından İranlı güzeli sildirmişti.


Rus modelin Burak Özçivit'e yaptığı o yorum:

İşte güzeller güzeli Victoria Bonya:





Kaynak: Haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title