Haberler

Burak Deniz'den ayrılan Didem Soydan'ın seksi dansı ifşa oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay oyuncu Burak Deniz'den ayrılan model Didem Soydan, katıldığı bir partide kendinden geçti. Soydan'ın, Kerimcan Durmaz ile yaptığı seksi dans sosyal medyayı salladı. İşte detaylar...

Sosyal medyada makyaj yaptığı videolarıyla ünlenmeye başlayıp ardından makyaj markasını kuran ve ABD'ye yerleşerek şarkıcılığa soyunun Kerimcan Durmaz, yeni şarkısı Vida Loca'nın tanıtım partisinde sosyal medyayı salladı.

Yeni şarkı çıkarmanın heyecanını yaşayan Kerimcan Durmaz, dün akşam hem doğum gününü kutladı hem de yeni çıkan şarkısının tanıtım partisini verdi. Konuklarından ünlü model Didem Soydan, Kerimcan Durmaz ile sarmaş dolaş dans etti.

Edis ve Zeynep Bastık'ın çok konuşulan dans videosundan sonra, Kerimcan Durmaz ve Didem Soydan'ın dansı da sosyal medyada tartışma yarattı.

"BİR DAHA OLSA BİR DAHA YAPARIM"

Didem Soydan geçtiğimiz günlerde kendisine sorulan "Kucak dansıyla ünlü olmak nasıl bir his?" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Nasıl ünlü olduğuma dair durum, tamamen sizin beni nasıl tanıdığınızla alakalı. Başka birisi de bambaşka bir işimden bahsediyor. Sizin nerelerle ilgilendiğinizle alakalı. Benim için hiçbir sakıncası yok çünkü paylaşımları ben yapıyorum. Yaptığım paylaşımların hepsinin arkasındayım. Severek paylaştım. Bir daha olsa bir daha yaparım!"

Didem Soydan'ın ayrılık acısını kısa sürede atlatmış olması gözlerden kaçmadı.

İŞTE DİDEM SOYDAN VE KERİMCAN DURMAZ'IN OLAY YARATAN DANSINDAN KARELER...

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Kerimcan Durmaz Didem Soydan Makyaj Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title