Haberler

Bünyan'da Nevruz Bayramı Coşkusu

Bünyan’da Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bünyan'da Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Namık Kemal İlkokulunda düzenlenen etkinliklere Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Aydemir Şahin, Okul idarecileri kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Nevruz Kutlaması okuna şiir ve okul korosu tarafından okunan Türk ezgileriyle devam etti. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,"Adriyatik'ten Çin Seddine kadar bu güzel bayramda el ele, gönül gönüle baharın gelişini karşılayarak kardeşliği ve sevgiyi hatırlayacağız. Bu sene de birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak amacıyla adeta harekete geçmiş ve karanlık emellere sahip dış mihraklara inat, kardeşliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan, aksine saflarımızı daha da sıklaştırarak, tüm gönül coğrafyamızla birlikte baharın gelişini Nevruzu kutlayacağız" dedi.

Daha sonra Protokol üyeleri tarafından, Ergenekon Destanı'nı temsilen, demir dövdü ve yumurta tokuşturdu.Yapılan dans gösterisi sonrası Başkan Gülcüoğlu ve protokol üyeleri Nevruz ateşi üzerinden atladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şinasi Gülcüoğlu Nevruz Bayramı Bünyan Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title