Haberler

Bundesliga'da Bayern Münih, Hertha Berlin'i 3-0 Yenerek 4'te 4 Yaptı

Güncelleme:

Bundesliga 4. haftasında Bayern Münih evinde Hertha Berlin'i 3-0 mağlup etmeyi başardı. Hollandalı yıldız Arjen Robben 6 ay soınra golle tanıştı.

Bundesliga 4. haftada Bayern Münih ile Hertha Berlin karşı karşıya geldi.

PERDEYİ RİBERY AÇTI

Karşılaşmanın 16. dakikasında Alaba'nın pasında Frank Ribery, Bayern Münih'in ilk golünü kaydetti. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmazken, ikinci devrede sahneye Thiago Alcantara çıktı. Maçın 68. dakikasıda Thiago, takımının 2. golünü kaydetti. Bu golün 4 dakika sonrasında uzun zamandır sahalardan uzak kalan Arjen Robben, Bayern'in 3. golünü attı. Karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna dahil olan Robben, 7 dakika sonrasında fileleri havalandırmayı başardı. Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve Bayern Münih, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

6 AY SONRA

Arjen Robben son lig maçını 5 Mart 2016'da Borussia Dortmund'a karşı oynamıştı. Hollandalı yıldız 6 ay sonra sahalara döndü ve ilk maçında oyuna girdikten 7 dakika sonra tekrar golle tanışmış oldu.

4'TE 4

Bu sonuçla birlikte Bayern münih puanını 12'ye yükseltirken. Hertha Berlin ise ilk puan kaybını yaşadı ve 9 puan kaldı.

Ligin 5. haftasında Bayern Münih, Hamburg'a konuk olacak. Başken ekibi Hertha Berlin ise E.Frankfurt ile mücadele edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arjen Robben Bayern Münih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title