Haberler

Bülent Tezcan ve Ömer Günel Taksicilerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, CHP Aydın Milletvekili PM üyesi Bülent Tezcan, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve belediye meclis üyesi adayları ile Kuşadası taksi duraklarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, CHP Aydın Milletvekili PM üyesi Bülent Tezcan, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve belediye meclis üyesi adayları ile Kuşadası taksi duraklarını ziyaret etti.

Taksici esnafının sorunlarını dinleyen Ömer Günel ve beraberindeki heyet yaşanan sorunları en kısa sürede çözeceklerini belirtti.

Taksiler CHP adayı Ömer Günel'in kendilerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek özellikle her yıl alınan harç parasının çözülmesini talep ettiler.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, taksici esnafının sorunlarını bildiğinin altını çizerek, "Taksici kardeşlerimizin sorunlarına hakimim. Seçimlerden sonra toplanacak ilk mecliste, harçların iki yılda bir alınmasını ve ücretlerin de Kuşadası Belediyesi'nde yatırılması hususunda karar alarak problemi kökünden çözeceğiz. Ayrıca taksicilerimizin il sınırları dışında çift yön çalışması hususunda gerekli yasal başvuruları yineleyeceğiz ve takipçisi olacağız. Taksicilerimiz bu kentin en önemli unsurlarından biridir. Her bir taksicimiz aynı zamanda doğal bir kent rehberidir" dedi.

Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten; toplantıya katılan taksicilere, "30 yıldır odamızı en iyi şekilde yönetiyoruz. Bugüne kadar belediye başkanlarımızdan destek görmedik. Doğru olanı göstermek benim size karşı görevim. Bir yapacağım diyen var, birde yapacağım deyip Ömer Günel gibi nasıl yapacağını anlatan" diyerek Günel'e ziyareti için teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Tezcan Ömer Günel Kuşadası Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title