Haberler

Bulduğu Bombanın Patlaması Sonucu Yaralanan Çocuk Dehşet Anını Anlattı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine Bağlı Yıldızlar Köyünde 3 Nisan'da Yaşanan Patlamanın Ardından Gaziantep'te Tedavi Gören Özal Yıldız, Dehşet Anlarını Anlattı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Yıldızlar köyünde 3 Nisan'da yaşanan patlamanın ardından Gaziantep'te tedavi gören Özal Yıldız, dehşet anlarını anlattı.

Edinilen bilgiye göre, Siverek ilçesine bağlı Yıldızlar köyünde ikamet eden Özal Yıldız ve arkadaşları, tarlada buldukları patlayıcı maddeyi köye götürmüş ve daha sonra cismin patlaması sonucu 3'ü çocuk, toplam 4 kişi yaralanmıştı.

Patlama sonucu yaralanan Özal Yıldız'ın tedavisi, kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Merkezi'nde devam ediyor. Durumunun here geçen gün daha iyiye gittiği belirtilen Özal Yıldız, dehşet anını anlattı. Yıldız, arkadaşlarıyla birlikte tarlada gezerken demir bir cisim bulduğunu belirterek, "1 ay önce bulduğum demir parçasını eve getirdim. Canım sıkıldığı zaman çıkarıp oynuyordum. Daha sonra bir bakkala satmak istedim. Demir parçasını benden 1 YTL 25 YKr'ye almak istedi. Ben de kendisine satmayacağımı söyledim ve eve geri götürdüm. Annem bunu atmamı istedi. Ben demir parçasıyla oynarken amcam geldi ve 'Bu nedir?' diyerek yere attı. Bir anda patlama oldu. Daha sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Daha önce yere vuruyordum, taşa vuruyordum ama patlamıyordu" dedi.

Refakatçi olarak kardeşinin yanında kalan Zahide Yıldız ise çocukların bombayı bilmeden eve getirdiklerini belirterek, "Çocuklar yolda bulmuştu ama kimse ne olduğunu bilmiyordu. 12 ay boyunca evimizdeydi. Demir cismi satmak istediği bakkal bomba olduğunu söylemiş. Daha sonra ne olduğunu bilmiyorum, bir şekilde patlamış. Patlama sonrası her taraf kanlar içindeydi, bir bacak da kopmuştu" diye konuştu.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title