Haberler

Bu Yılki Temsili Nasreddin Hoca Münib Engin Noyan

Bu yıl 55'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde temsili Nasreddin Hoca'lık görevini üstlenecek isim Münib Engin Noyan üstlenecek.

Bu yıl 55'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde temsili Nasreddin Hoca'lık görevini üstlenecek isim Münib Engin Noyan üstlenecek.

Akşehir Belediyesi ile Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği tarafından Nasreddin Hoca'nın hatırasına düzenlenen ve bu yıl 55'incisi yapılacak olan Anma ve Mizah Günleri'nde, temsili Nasreddin Hoca'lık görevini bugüne kadar; Erol Günaydın, Levent Kırca, Ferhan Şensoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Halit Akçatepe, Emin Olcay, Cenk Koray, Deniz Oral, Rasim Öztekin gibi birçok isim üstlenmişti. Son olarak Rasim Öztekin'in üstlendiği bu görev için, Münib Engin Noyan'a teklif götürüldü. Münib Engin Noyan, Nasreddin Hoca gibi dünyaya mal olmuş bir filozof ve düşünürü canlandırma görevini yerine getirebilmenin kendisi için onur ve şeref kaynağı olacağını belirterek bu görevi seve seve kabul ettiğini bildirdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Bu yıl 55'incisini düzenleyeceğimiz Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında temsili Hoca'lık görevini üstlenecek olan Münip Engin Noyan'a teşekkür ediyoruz. 55'incisi Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde kendisini de Akşehir'de görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu yılki Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri ile ilgili program çalışmalarımızda yoğun bir şekilde sürüyor. Yine her yıl olduğu gibi bu yılki Anma ve Mizah Günleri'nde, Nasreddin Hoca'mızın adına ve onun felsefesine ve Mübarek Ramazan ayına yakışan dolu dolu etkinlikler yapacağız" dedi.

AFİŞ BELİRLENDİ

Bu yıl 55'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde kullanılacak afiş, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Kaligrafi Sanatçısı Mustafa Eren tarafından çizildi. Sanatçının kaligrafi sanatını kullanarak çizdiği afiş, etkinliklerdeki tüm davetiye, afiş ve billboardlarda kullanılacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münib Engin Noyan Nasreddin Hoca Erol Günaydın Akşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title