Haberler

Brtv, 23. Yıl Dönümünü Kutladı

Merkezi Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV) 23. yıl dönümünü verilen kokteyle kutladı.

Merkezi Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV) 23. yıl dönümünü verilen kokteyle kutladı.

Kentteki bir kafede düzenlenen kokteyle, Karabük Valisi Kemal Çeber, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kaymakamlar, belediye başkanları, iş adamları, gazeteciler ve diğer protokol üyeleri ile televizyon çalışanları katıldı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, basının önemine değindi.

BRTV'yi uzun süredir takip ettiğini ifade eden Şahin, "Bu kanal bizim dünyaya açılan penceremiz. Sadece Karabük'e değil, uydu üzerinden ülkemize ve dünyanın bir çok bölgesine ulaşarak sesimiz oluyor. BRTV, adeta tırnaklarıyla kazıyarak bugünlere geldi." diye konuştu.

BRTV'nin tıpkı Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Safranbolu ve Kardemir Karabük spor gibi bir değeri haline geldiğini aktaran Şahin, "Son günlerde Karabük spor zor günler geçirmekte. Birilerinin arzu ettiği makama gelememesinin faturasını Kardemir Karabük spor'a kestiğini düşünüyorum.

Bunun ne demek olduğunu bu konuyu yakından takip eden arkadaşlarımız bileceklerdir. Ama ben Karabüklülerin böylesine marka bir spor kulübüne sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Takım düşer tekrar geri gelir, tıpkı geçmişte olduğu gibi. Sahip çıkmalıyız. Ben BRTV'nin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Vali Kemal Çeber ve Milletvekili Uysal'da konuşmasında BRTV'ye çalışmalarında başarı diledi.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya da televizyonun kuruluşundan gelinen zaman kadar geçirdiği süreci katılımcılara anlattı.

Kokteyl, 23. yıl dönümü pastasının kesilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Uysal Mehmet Ali Şahin Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title