Haberler

Brn, Başarı Hikayesini Anlatacak

Bu yıl 25'incisi düzenlenecek Kristal Elma ödül töreninde konuşmacı olarak katılacak BRN Yatakları Yönetim Kurulu Başkanı Berna İlter, BRN Yatakları'nın uluslararasından ulusala markalaşma yolculuğunu genç yeteneklerle paylaşacak.

Bu yıl 25'incisi düzenlenecek Kristal Elma ödül töreninde konuşmacı olarak katılacak BRN Yatakları Yönetim Kurulu Başkanı Berna İlter, BRN Yatakları'nın uluslararasından ulusala markalaşma yolculuğunu genç yeteneklerle paylaşacak.

Onuncu mağazasının açılışını geçtiğimiz günlerde Gaziantep PrimeMall AVM'de gerçekleştiren BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, "Dünyanın En Rahat Yeri" sloganıyla başlayan hikayesini, yaratıcılıkları ve fikir üretimiyle göz dolduran reklamcılara anlatacak.

Kristal Elma Ödül törenlerinin yaratıcılığı özendiren ve reklamcılık sektörü açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Berna İlter, "Hepimiz biliyoruz ki; insanları fikirlerinden, bağlı olduğu düşüncelerinden, ön yargılarından ve dogmalarından ayrı bir yola sevk etmek, dünyanın en zor işlerinden biridir. Reklam, bir ikna etme sanatıdır. Reklamı sanata dönüştürense zorluğudur. Bu sebeple reklamın ve reklamcının hayatımızdaki rolü çok büyük. Ben çeşitli başarılar elde etmiş biri olarak, hikayemi tek başıma çok büyük kitlelere ulaştıramadım. Ancak işi doğru kişilere emanet ederek doğru yol alınacağını tecrübeyle sabitledim" diye konuştu.

"İki masa bir kasa. Yerelden Ulusala Marka hikayeleri" konulu panelin ilk konuşmasında başarı hikayesini BRN Yatakları Yönetim Kurulu Başkanı Berna İlter anlatacak.

Moderatörlüğünü Ankara Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Fatih Cebeci'nin üstlendiği panel, 26 Eylül Perşembe Günü saat 11.00'de başlayacak.

Panelde Berna İlter'in yanı sıra Likya Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özkan, International Advertising Association Dünya Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Atasoy, AGT Ağaç San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Semih Söylemez, Ender Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Meral Sevim, Özsüt Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Çullu da konuşmacı olarak yerini alacak.

BRN

Dünya genelindeki satışlarını geçen yıl sonunda iç pazara da yayan BRN Yatakları'nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, Vialand AVM'ler Masko, Samsun, Bodrum, Gaziantep PrimeMall AVM ve KKTC'de mağazaları bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

berna ilter gaziantep Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title