Haberler

Bridgestone Lastikler Ayağınıza Geliyor

Hızlı bakım ve servis zinciri Otopratik, lastiklerini değiştirmeye fırsat bulamayan İstanbullular için özel bir kampanya hazırladı.

İstanbul'da 9 noktada bulunan Otopratik müşterileri, 4 adet Bridgestone binek lastik alımlarında Alfred Concierge Services özel hizmetine sahip oluyor. Diledikleri yerden araçları ücretsiz olarak alınıp, Bridgestone lastikleri monte edilerek araç sahibine teslim ediliyor.Üstelik Bridgestone'dan her 500 TL'lik binek lastik alımına 50 TL indirimin sunulduğu bu kampanyadan yararlanmak için son tarih ise 31 Mayıs 2018.

Brisa güvencesiyle hızlı bakım ve servis hizmetleri veren Otopratik, yoğun şehir yaşamı içerisinde lastiklerini değiştirmeye vakit bulamayanlar için bir kampanya başlattı. Otopratik'in İstanbul'daki dokuz mağazasının birinden ya da Bridgestone'un 0850 410 4300 numaralı çağrı merkezinden dört adet Bridgestone binek lastik alımı yapan sürücülere özel olarak tasarlanan Alfred Vale Hizmeti sunuluyor. Araçlar özel şoför hizmetiyle arzu edilen noktadan alınıyor, Otopratik'in tecrübeli ekipleri tarafından lastik montaj işlemleri gerçekleştiriliyor ve yeniden arzu edilen noktaya ücretsiz olarak teslim ediliyor.

16 Nisan -31 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında Bridgestone'dan her 500 TL 'lik binek lastik alımına50 TL indirim sunuluyor.

TEK NOKTADA ARACINIZIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYIN

Her marka ve model binek ile hafif ticari araca garantili olarak hizmet veren Otopratik mağazalarında, ihtiyaç duyulan 52 farklı noktayı kapsayan check up hizmeti sağlanıyor. Bu hizmetler arasında başlıca; Brisa'nın öncü lastik markaları Bridgestone ve Lassa markalı lastik satış ve sökme&takma hizmeti, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım bulunuyor. Otopratik mağazalarında aynı zamanda, her araç marka/modeli için özelleştirilmiş çeşitli periyodik bakım paketleri sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Bridgestone İstanbul BRİSA Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title