Haberler

Bozbey'den Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Yol Çağrısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer’in Üçpınar Mahallesi’ne taşıdı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer'in Üçpınar Mahallesi'ne taşıdı.

İlk mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, ardından Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut ile karavandaki makamında görüştü. Mahalle hakkında Muhtar Akbulut'tan detaylı bilgi alan Başkan Mustafa Bozbey, talepleri de ilgili müdürlere iletti.

Üçpınar Mahallesi ile kent içi arasındaki ulaşım meselesine dikkat çeken Başkan Bozbey, Tahtalı Mahallesi güzergahında bulunan eski yolun, planlanıp tekrar ulaşıma açılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne çağrıda bulundu. Başkan Mustafa Bozbey şöyle konuştu: "Üçpınar Mahallesi, Nilüfer'in en uç mahallelerinden biri. Buradaki en önemli sorun, kente ulaşım. Mevcut güzergah üzerinden şehre ulaşım hayli zaman alıyor. Kente daha kısa sürede ulaşmanın yolu, önceki yıllarda kullanılan Tahtalı Mahallesi güzergahında bulunan yol. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle bu yolu planlayıp hizmete açabilirsek, Üçpınar Mahallesi sakinleri ve bölgede yaşayan insanlarımız, çok rahatlıkla kente ulaşabilecekleri bir güzergaha sahip olabilecekler. Bu meseleyi çözebildiğimiz taktirde, hem mahalle sakinlerini hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımızı ulaşım konusunda rahatlatmış olacağız."

Nilüfer'de ayrım yapmaksızın bütün mahallelere önemli hizmetler götürdüklerinin altını çizen Başkan Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında mahallelere yapılan ziyaretlerle de hem çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduklarını, hem de vatandaşların taleplerini dinlediklerini ifade etti. Başkan Mustafa Bozbey, "Muhtarlarımız, mahalle komitelerimizin ve vatandaşlarımızın önerilerini dikkate alarak, o bölgemizde yaşayan insanlarımızın gülümsemesini sağlıyoruz. Merkez mahallelerimizde verdiğimiz hizmetlerle nasıl insanlarımızı gülümsetiyorsak, şehrin en uzak yerlerinden biri olan Üçpınar'da da insanları gülümsetmeye devam ediyoruz" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduğunu dile getiren Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut da, çalışmalarından dolayı Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Gün boyu çalışmalarını Üçpınar Mahallesi'nde gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları da karavandaki makamında ağırladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akbulut Mustafa Bozbey Üçpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title