Haberler

Böyle Açılış Görülmedi

Güncelleme:

ADA AVM'ye Paris'ten "Garderobe" geldi.

Ada AVM'de görülmemiş muhteşem açılış

Sakarya Protokolü, eğitim camiası ve SATSO heyeti; ADA AVM'nin üst katında düzenlenen "Garderobe Paris"in açılış töreninde biraraya geldi. Ada AVM'de görülmemiş muhteşem açılışta adeta izdihamın yaşandı.

SAKARYA PROTOKOLÜ, EĞİTİM CAMİASI VE SATSO HEYETİ BULUŞTU

Dünya'da 26 ülkede bulunan "Garderobe Paris" erkek giyim mağazası; Türkiye'de de İstanbul ve Ankara'dan sonra üçüncü büyük şubesi de Sakarya'da Ada Alışveriş Merkezi'nde (ADA AVM) SATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli'nin kardeşi Ahmet Cevherli ile Muammer Boztan'ın sahipliğini yaptığı Renkler Tekstil'in bünyesinde hizmete açıldı. Garderobe Paris Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Muhan'ın da yer aldığı ve Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli'nin duasını yaptığı açılış törenine; Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Söğütlü Belediye Ertuğrul Özcan, Diyanet Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Güzeldal, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, SATSO eski Başkanları Erol Öztürk ve Akgün Altuğ, MUSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kara, SAMİB Başkan Yardımcısı Necati Atalay, Okul Müdürleri, SATSO Yönetim Kurulu üyeleri, işadamları ve Cevherli ile Boztan Ailelerinin yakınları katıldı.

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde 5 yıldır hizmet veren Ada Alışveriş Merkezi (ADA AVM): Garderobe Paris ile ünlü bir markayı da bünyesine alırken, açılış sonrası mağazayı gezen davetliler; Garderobe'nin iyi ve kaliteli bir marka olduğunu belirterek; Sakarya'ya kazandırdıkları böyle bir ünlü marka için Ahmet Cevherli ile Muammer Boztan'ı tebrik ederek, işlerinde bol kazanç ve başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ziya Cevherli Adapazarı Sakarya Paris Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title