Haberler

Bosna Hersek'te 5 Madalya

Türkiye Tekvando Milli Takımı, 2016 Rio de Janeiro Olimpiyat Oyunları'na puan veren Bosna Hersek Açık Tekvando Turnuvası'na 2'si altın olmak üzere 5 madalya kazandı.

Saraybosna'da 31 Ocak-1 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenen Bosna Hersek Açık Tekvando Turnuvası'na ülkemizi 9 sporcu temsil etti. Teknik direktörlüğünü Ali Şahin'in yaptığı milli takımda erkekler +87 kiloda Ali Sarı ile bayanlar 57 kiloda Dürdane Altunel, ülkemize altın madalya getiren isimler oldu. Bayanlar 49 kiloda Rukiye Yıldırım da gümüş madalyanın sahibi oldu. Erkekler 58 kiloda Görkem Sezer ile bayanlar 53 kiloda Hatice Kübra Yangın ile 73 kiloda Furkan Asena Aydın da bronz madalya kazanan isimler oldu.

"PUANLAR RİO İÇİN"

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, milli sporcuların Saraybosna'da olimpiyat oyunları yolunda önemli puanlar elde ettiklerin söyledi. Başkan Şahin, "2015 yılının ilk uluslararası turnuvası olan Yunanistan Açık Tekvando Turnuvası'nda 7 madalya kazanmıştı. Bosna Hersek'ten de 2'si altın 5 madalya ile dönüyoruz. Sporcularımız, kendilerini dünya sıralamasında üst sıralara taşıyacak puanları toplamaya devam ediyor. Yıl sonuna kadar gerekli puanları toplamak ve olimpiyat oyunlarına katılım için sonuna kadar çaba sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Saraybosna Ali Şahin Ali Sarı Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title