Haberler

Bornova'da Yeni Yollar Açılıyor

Güncelleme:

Bornova Belediyesi'nin ilçede başlattığı asfalt çalışmasıyla mahalleler bir bir yepyeni yollarına kavuşuyor.

Yunus Emre Mahallesi'nde de yeni açılan 7505, 7522 ve 7523 sokak ile çevresindeki yollar asfaltlandı. Muhtar Selahattin Özdemir yeni açılan ve asfaltlanan yolların vatandaşların hayatını kolaylaştıracağını belirterek, çalışmaları yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür etti

Bornova Belediyesi büyük bir yol hamlesi başlattı. Pek çok mahallede ihtiyaç duyulan yolların kaplamasını asfalt dökerek yenileyen Bornova Belediyesi, yaz aylarına girerken vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yatırımları sürdürüyor. Yunus Emre Mahallesi'nde yeni açılıp kaldırım ve bordür taşları döşenen 7505, 7522 ve 7523 sokaklar asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu sokakların yakınındaki 7423, 7402/3 ve 7401 sokaklarda da asfaltlama çalışması yapıldı. 1500 ton asfaltın kullanıldığı çalışmaları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yerinde inceledi.

Mahalle tozdan kurtuldu

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selahattin Özdemir, "Asfaltlama gerçekten mahalemiz için çok önemliydi. Bu çalışmalar nedeniyel Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız bu sayede tozdan topraktan kurtuldu" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçenin her yerinde, iyi yaşam standartlarını ortaya koymak için çalıştıklarını söyledi. İlçedeki ana yollar kadar ara sokakları da programa aldıklarını ve önem verdiklerini söyleyen Başkan Atila, "Vatandaşlarımızın olduğu her yerde biz de varız. Onların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olgun Atila Bornova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title