Haberler

Bor Sydv Desteklere Devam Ediyor

Bor Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işsiz vatandaşlara iş fırsatı vermeye devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü destekli "İş Kurma Projesi" kapsamında gelir getirici proje olarak, Bor İlçe Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Bor'da ikamet eden Mehmet Emin Ötgünlü adlı vatandaşa iş yeri açılarak destekte bulunuldu.

Bor yeni sanayi sitesinde egzos dükkanı açılışını Bor Kaymakamı Abdullah Küçük gerçekleştirdi. Dua edilmesiyle başlayan açılış programı Bor Kaymakamı Abdullah Küçük'ün konuşmasıyla devam etti.

Kaymakam Küçük yaptığı konuşmada, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gelir getirici projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Mehmet Emin Ötgünlü kardeşimize bundan sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak destek olmaya devam edeceğiz. Arabası bulunan vatandaşlarımızın da bundan sonra Mehmet kardeşimize gelmelerini rica ediyorum. Kardeşimize hayırlı satışlar, bol kazançlar diliyorum." dedi.

Açılış törenine Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticileri, kurum amirleri ve davetliler katıldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Küçük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title