Haberler

Bolu'da Semazenli Milli Piyango Çekilişine Tepki

Güncelleme:

Milli Piyango'nun 29 Haziran çekilişinin Bolu'da semazen gösterisi ve tasavvuf müziği konserinin verileceği gecede yapılacak olmasına tepki gösterildi.

Büyük Birlik Partisi Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Milli Piyango'nun 29 Haziran çekilişinin Bolu'nun Dörtdivan İlçesi'nde semazen gösterisi ve tasavvuf müziği konserinin verileceği gecede yapılacak olmasına tepki gösterdi.

Gecede katılımcılara ayrıca çekilişle televizyonlar hediye edileceğini söyleyen Mahmut Alan, "Hangi dinde, hangi mezhepte haramın Ramazan ayında oynatıldığı görüldü. Arkadaşlara gelir elde etmeleri için daha güzel bir önerim var. Diyanet İşleri Başkanı'nı çağırsınlar o kurayı çeksin, müftü de topları tutsun Başbakan da gelsin hediyeleri dağıtsın" dedi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla Milli Piyango İdaresi'nin 29 Haziran çekilişinin Dörtdivan İlçesi'nde düzenlenecek gecede yapılacak olmasına tepki gösterdi. Mahmut Alan, Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek gecede semazen gösterisinin yanı sıra tasavvuf müziği konseri verileceğini, ayrıca geceye katılacak katılımcılara kura çekilişiyle 5 tane 82 ekran televizyon hediye edileceğini söyledi.

"TALİH KUŞU ŞANS GETİRSİN"

Dörtdivan Belediyesi'nin internet sitesinde Milli Piyango çekilişinin ilçede yapılacağını duyurduğunu belirten Mahmut Alan, sitede Dörtdivan Belediye Başkanı AK Partili Hasan Uzunoğlu'nun, "Milli Piyango'nun 29 Haziran çekilişi ilçemizde yapılacak. Bu çekilişte çeşitli etkinliklerimiz olacak ve Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekilişle 5 vatandaşımız 82 ekran LED TV kazanma şansını yakalayacak. Yöresel kıyafetlerle çekilecek kuraların yanı sıra ilçemizin de tanıtılması sağlanacak. Programın Ramazana gelmesi de bizim şansımız. Program Bay Sempatik'in sunumuyla tasavvuf müziği konseri, semazen gösterisi ile gerçekleşecek. Bu çekiliş programından belediyemize Milli Piyango İdaresi'nden gelir sağlanmış olacak. Bu gelir de Dörtdivanlıların hizmetinde kullanılacak. Çekiliş için Milli Piyango İdaresi yetkililerine teşekkür ediyor, Dörtdivan'dan talih kuşunun şans getirmesini diliyorum" sözlerine yer verildiğini ifade etti.

"HANGİ MEZHEPTE BÖYLE BİR ŞEY VAR"

Dörtdivan Belediyesi'nin tepkiler üzerine internet sitesinden çekilişin yapılacağı geceyle ilgili haberi kaldırdığını açıklayan Mahmut Alan, "Kurban kesilip genelev açıldı bu ülkede. Gazze'ye yardım toplama gecesinde dansöz oynatıldı. Şimdi de Ramazan ayında Milli Piyango çekilişi. AK Partili belediyenin yapacağı gecede belediyeye gelir elde edilecek. Haramın devlet eliyle oynatıldığı bir program. Normal zamanda insanlar bu bataklığa girmiş zaten ama Ramazan ayında semazen gösterisi ve tasavvuf müziği eşliğinde çekiliş yapılmasını da görmüş olacağız. Dörtdivan Belediyesi de bu geceyi internet sitelerinden yayınladı, fakat şu an kaldırmışlar. Belediye başkanı da 'Bunun ramazan ayına denk gelmesi de bizim için şans' diye bir cümle kullanmış. Hangi dinde, hangi mezhepte haramın Ramazan ayında oynatıldığı görüldü. Bir de kendiniz oynamıyorsunuz oynatıyorsunuz ve insanları da harama bulaştırıyorsunuz. Arkadaşlara gelir elde etmeleri için daha güzel bir önerim var. Diyanet İşleri Başkanı'nı çağırsınlar o kurayı çeksin, müftü de topları tutsun Başbakan da gelsin hediyeleri dağıtsın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Piyango İdaresi Mahmut Alan Dörtdivan Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

17-25:

Bunlar için para önemlı para gelsin iftari domuz etiyle bile açarlar. . . Kuranlar makara geçenler bunlar işte. . .

45
0
yanıtYanıtla
BEDİRHAN0134:

SAPITTI BU ÜLKE İYİCE SAPITTI YİNE Bİ DEPREM GELMESİNE AZ KALDI

8
0
yanıtYanıtla
muzo:

AKP=REZİLLİK İMANSIZLIK HIRSIZLIK

6
2
yanıtYanıtla
ONE MİNUTE:

YOLSUZLUK HARAM DEĞİLSE PİYANGO DA HARAM DEĞİLDİR

8
0
yanıtYanıtla
Murat Tuna:

Dur ya dur. . . milli piyango daha özelleştirilmemişti değil mi! Akp''nin elinde yani. O zaman dini kullanması normal

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıne:

Tasavuf ve kumar vayy

6
0
yanıtYanıtla
KAHRAMANMARAŞLI:

Dikkat çektiğiniz bu konuya katılmamak elde değil, ve bu konu acı gerçeklerden sadece bir tanesi, daha buna benzer o kadar çok konu var ki, her şey iç içe girmiş, haram helal birbirine karışmış durumda, milletin ne yaptığı ve yapmaya çalıştığı, nereye doğru gidildiği malum. Biz nasıl bir millet olduk böyle. Allah hepimize başta idareci, yöneticiler ve yetkililer olmak üzere akıl, fikir, şuur ve hidayet versin.

4
1
yanıtYanıtla
ayhan kızılcımMobil-ANDROID:

kafaniza taş düşse AKP den buluyorlar

1
3
yanıtYanıtla
TAŞKÖPRÜ:

Kumarıda Tasavvufla özdeşleştirdik ya sonunda. Mevlana Hazretleri şayet yaşasaydı acaba bu kafada olanlara GEL NE OLURSAN OL YİNE GEL dermiydi. Yazık çok yazık. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Ey insanoğlu senden büyük ALLAH var. Unutma her canlı ölümü tadacaktır. Nefsimize yenllyemelim. İyi ile kötü gündüz ile gece gibidir. Zaten gerçek müslümanda iyi ile kötüyü mutlaka bu şekilde olduğu gibi apaçık ayırabilmelidir. AKILLI olmak lazım. Rabbim bizlere akıl fikir ver.

4
0
yanıtYanıtla
TEKNİK İMAM:

ŞİMDİ ŞÖYLE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM: SEMAZENİ AYRICA DİNLEYİP BAŞKA BİR ZAMAN MİLLİ PİYANGO OYNASAK O ZAMAN GÜNAH OLMUYOR MU?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title