Haberler

Bölgesel ve Sektörel Teşvik Masaya Yatırıldı

Uzun Süredir Karabük Kamuoyunda Konuşulan Sektörel ve Bölgesel Teşvik Konusu ile İlgili Karabük Valisi Can Direkçi Başkanlığında Geniş Kapsamlı Bir Toplantı Yapıldı

Uzun süredir Karabük kamuoyunda konuşulan sektörel ve bölgesel teşvik konusu ile ilgili Karabük Valisi Can Direkçi başkanlığında geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı Karabük Valisi Can Direkçi, başkanlığında AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, siyasi parti il başkanları ve bazı sivil toplum örgütlerinin başkanlarının da katıldığı sektörel teşvik konusunun görüşülmesi ile ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı. Karabük Valiliği tarafından Karabük ili sektörel teşvik raporu taslağı hazırılanırken, bu taslağı Vali Can Direkçi toplantıya katılanlara okudu. Vali Direkçi, oluşturulan bu sektörel teşvik raporu taslağının bakanlara verileceğini belirterek, "Bugün ilimizle ilgili olarak önemli bir gündem maddesini birlikte değerlendirmek üzere birlikteyiz. Bir süredir gündemde olan sektörel ve bölgesel teşvikle ilgili hükümetimiz nezninde çalışmalar yürütülüyor. Önümüzdeki günlerde netlik kazanacak olan bu uygulamanın ilimize yansımalarını da ciddi anlamda gerçekleştirebilme ve alt yapısını oluşturmak arzusundayız. Bu doğrultuda milletvekillerimiz ve Ticaret ve Sanayi Odamızın çalışmaları bizlerde bu çalışmaları göz önünde bulundurarak ilimizin bir fotoğrafını çalıştık. Valilik olarak bir rapor taslağı hazırladık. Bizim amacımız Karabük ilinin sektörel teşvikten faydalanma yönlerini güçlü kılmak ve bir alt yapı ile ilgili bakanlığa ve bakanlarımıza bu konuları taşımak istiyoruz. Bugüne kadar gündemde olan konuları esas aldık. Benim niyetim öncelikle teşvik gerekçelerini oluşturan raporu ilgili bakanlarımıza arz etmek daha sonrada mümkün olursa bir heyet vasıtası ile sayın bakanları bir kez daha ziyaret edip bu raporu elden sunmak ve bu doğrultudaki taleplerimizi bir kez daha kendilerine arz etmek" dedi.

(YE-ET-Y) 07.06.2008 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title