Haberler

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor sahasında Elbistan Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor sahasında Elbistan Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Yeşiltepe 2 Nolu sahada oynanan ve Murat Akbaş yönettiği mücadeleye ev sahibi Yeşilyurtspor müsabakaya Mahir Kamacıoğlu, Fuat Bican, Cumali Kılınç, Turgut Ulutaş, Melik Balkaş, Engin Bilici, Nurettin, Ahmet Yazıcı, Ahmet Kılıç, Vahap Yıldıztepe ve Ahmet Berktaş 11'i ile çıktı.

Karşılaşma boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Yeşilyurtspor sağlı sollu ataklarla rakip savunmayı bunaltsa da ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf ev sahibi Yeşilyurtspor oldu ve dakikalar 57'yi gösterirken Ahmet Berktaş'ın kafa vuruşunda skor 1-0 oldu.

Karşılaşmanın sonlarında dakikalar 90+2'yi gösterirken bu kez Engin Bilici topu kafayla ağlara gönderdi ve maç Yeşilyurtspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MUSTAFA TAŞAR: "İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yeşilyurtspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar, "Liglere verilen aralar çok uzun oluyor. Tabi bu da birçok takım için sıkıntı oluyor. Bunun sıkıntısını biz de çekiyoruz. Özellikle motive anlamında futbolcular üzerinde sıkıntı oluşturuyor. Geçen hafta çok talihsiz bir maç yaşadık. Hayatım boyunca unutamayacağım maçlardan birisi diyebilirim. Rakip takım kalemize gelmeden bizi yenmişti. Geldiğimiz nokta burası. İyi mücadele ediyoruz. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Uzun bir süreç var önümüzde. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek adına hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

ENGİN BİLİCİ: "HEDEFLEDİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ"

Takımı adına ikinci gole imza atan Engin Bilici ise, "15 günlük bir aranın ardından çıktık bu maça. Bu ara maç tempomuzu yakalamamıza engel oluyor. Gerçi eksilerimiz de vardı bugün. Galip geldiğimiz için mutluyuz. İnşallah bu seriyi böyle devam ettirip hedeflediğimiz yere geleceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Bilici Yeşiltepe Elbistan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title