Haberler

Bölgenin En Büyük Bebek Mağazası Açıldı

Bebek arabalarından yürüteçlere, ayakkabıdan oda takımlarına kadar bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği tüm ürünleri bulmanın mümkün olduğu Salih Bebe, üçüncü şubesini törenle hizmete açtı.

Bebek arabalarından yürüteçlere, ayakkabıdan oda takımlarına kadar bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği tüm ürünleri bulmanın mümkün olduğu Salih Bebe, üçüncü şubesini törenle hizmete açtı.

Adana'da, kurulduğu 2000 yılından itibaren sektöründe marka olmayı başaran Salih Bebe'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karaçalı, Kuruköprü Mahallesi'ndeki açılış törenindeki konuşmasında, bölgenin en büyük ikinci bebek mağazasını yine kendi markalarının adıyla açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Karaçalı, 1995 yılında ticarete adım atarken kendilerine bir takım hedefler belirlediklerini ifade ederek, "Bu hedefimize göre; bölge ekonomisinin önemli lokomotiflerinden birisi olacaktık. Bugün Salih Bebe olarak 3. şubemiz ve onlarca çalışanımızla bu hedefe adım adım yaklaşıyoruz" dedi.

Yatırımlarının yol haritasını, dünyanın en değerli iki varlığı olan anneler ve bebeklere en iyisini sunmak üzere belirlediklerini vurgulayan Karaçalı, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda ilk adımı 2000 yılında attık ve ilk bebek mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. 2008 yılında 4 katlı bölgenin en büyük bebek mağazasını açarak hedefimize ulaşmıştık. Fakat sevgili Adanalıların bizlere gösterdiği ilgi ve güven sayesinde ikinci en büyük mağazamızı hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz."

Karaçalı, yeni mağazalarını anne ve anne adaylarının tüm beklentilerine, bebeklerin ise A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarladıklarını belirterek, "Annelere ya da anne adaylarına, yazın Adana sıcaklarında, kışın soğuk yağışlı havalarda mağaza mağaza dolaşmak yerine tüm ihtiyaçlarını tek adresten temin etme imkanı sunuyoruz" dedi.

Gerek ürün çeşitliliği, gerekse fiyat politikalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürdüklerini ifade eden Karaçalı, yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık vereceklerini belirtti.

Karaçalı, Salih Bebe'ye güvenen ve tercih eden anneler ve anne adayları için konusunda uzman kişilerin katılımıyla eğitim seminerleri düzenleyeceklerini ifade ederek, "Bu seminerlerimizde anne-bebek eğitimi, doğum öncesi ve sonrası süreçler, doğum sonrası fazla kilolardan kurtulma, bebek sağlığı gibi konulara ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

Hizmete açılan 2 bin metrekarelik 5 katlı mağazada, bebek arabaları, yürüteçler, mama sandalyeleri, tekstil ürünleri, ayakkabı & çorap, sağlık & hijyen, oda takımları, bebek beşikleri, nevresim & battaniye, ana kucağı,

bebek güvenliği, oyuncaklar ve oyun parkları dahil bebek ihtiyaçları adına ne varsa bulmanın mümkün olduğu bildirildi.

Açılış törenine, Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, AK Parti İl Başkanı Ziayettin Yağcı, işadamı Niyazi Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu seçkin bir davetli grubu katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Karaçalı Kuruköprü Bebek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title