Haberler

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyülü Bir Gün!

Güncelleme:

22 Kasım'da gerçekleşecek; 'Boğaziçi Zirvesi – Büyülü Bir Gün' etkinliği kapsamında, farklı alanlarda uzmanlaşmış ünlü isimler; Boğaziçi Üniversitesi'nde spor, sanat, kültür, siyaset gibi çeşitli alanlarda atölyeler yapacak. Aralarında Ezel Akay, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Pelin Batu, Emre Aköz, İsmail Küçükkaya, Levent Erden, Aret Vartanyan ve Doç. Dr. Deniz Gökçe gibi aralarında Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının da yer aldığı isimler kampüs ortamında ders verecek.

22 Kasım Cumartesi günü saat 10:00'da Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak olan dersler gün boyu Güney Kampüs'te çeşitli sınıf ve salonlarda yapılacak.

Üniversite ve mezunları arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla Boğaziçi Üniversitesi mezunları tarafından hayata geçirilen 'Boğaziçi Zirvesi' bu yıl 'Büyülü Bir Gün' ismiyle gerçekleşiyor. Başarılarıyla adlarından söz ettiren isimlerin deneyimlerini paylaşacağı Büyülü Bir Gün'de gündem siyaset, bilim teknoloji, kadın yaşam, iş dünyası finans ve kültür sanat konuları üniversite ortamına tartışılacak.

Alanında Uzman İsimler Gün Boyu Ders Verecek

Faklı alanlarda çalışan, farklı ilgi alanlarına sahip olan, farklı zamanlarda mezun olmuş Boğaziçililer bir zamanlar yaptıkları gibi gün boyu Güney Kampüs'te derslere katılacak. Kültür-sanattan sinemaya, girişimcilikten spora, aşk ve ilişkilerden zirvede kadın olmaya, tarafsız medyadan reklam dünyasına, eşcinsel kimlikten LGBTİ haklarına kadar pek çok konu kampüs ortamında tartışılacak.

Program'da; Levent Üzümcü, Aret Vartanyan, Deniz Gökçe, Emre Aköz, Levent Erden, Güler Köknar, Seda Kaya Güler, Bulut Öncü, İdil Türkmenoğlu, Hakan Yılmaz, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Nilsen Altıntaş, Nevşah Fidan Karmehmet, Tijen Mergen, Binnur Zaimler, İsmail Küçükkaya, İbrahim Betil, Gönül Karahanoğlu, İrfan Koçsel, Binnaz Toprak, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Ezel Akay, Seyhan Arman, Nadire Meter ve Pelin Batu ders verecek isimler arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yankı Yazgan Pelin Batu Ezel Akay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title