Haberler

Bodrum'da güpegündüz ilişkiye giren erkek grubunu görüntüleyen vatandaş isyan etti: Kadına çocuğa aldırmadan grup olarak ilişkiye giriyorlar

Güncelleme:

Değirmenler mevkii ve Haremten Koyu'nda çırılçıplak yüzüp ilişkiye giren erkek grubu çevredekileri isyan ettirmiş, dün yapılan baskında 2 kişi gözaltına alınmıştı. Rezaletin görüntülerini çeken vatandaş, "Tam bir rezalet. Kimseye aldırmadan ortalık yerde yapılıyor bunlar" dedi.

Bodrum'un en ünlü koyunda yaşanan olay adeta gündeme bomba gibi düştü. Bir grup erkeğin gerçekleştirdiği rezaleti görüntüleyen vatandaş, o anları anlattı.

"O BÖLGEDEN TUR TEKNELERİ GEÇİYOR"

Görüntüleri çeken vatandaş, Kent Haber'e yaptığı açıklamada, "Dün ben Değirmenler mevkii ve çevresine hem köpeklerimi gezdirmek, hem de doğa yürüyüşü yapmak için gittim. Doğa fotoğrafları çekmek için kameramı da yanıma aldım. Değirmenler mevkisine yaklaşık 200 metre gibi bir uzaklıkta bu iki şahsı gördüm. O bölgeyi yüzlerce turist ziyaret ediyor. O esnada 2 yabancı turist bölgeyi gezerken bunları gördü ve hemen uzaklaştı. Ayrıca Haremten Koyu'nda da aynı manzaralar var. Hatta orada grup olarak ilişkiye giriyorlar. O bölgeden tur tekneleri, balıkçı tekneleri geçiyor. Bu teknede aile var, kadınlar, çocuklar var. Tam bir rezalet. Kimseye aldırmadan ortalık yerde yapılıyor bunlar" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın ünlü tatil merkezi Bodrum'un Değirmenler mevkii ve Haremten Koyu'nda gündüz vakti çırılçıplak denize giren ve uçuk kaçık partiler düzenleyerek ilişkiye giren erkek grubu çevreye oldukça rahatsızlık vermişti. Koya sabah saatlerinde gelen erkeklerin akşama kadar çırılçıplak yüzdükleri ve ilişkiye girdikleri görüntüler medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

turist Bodrum 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (523)

Pis işler:

Bu planlı bir iş.. Bazı şeylere alıştırılmaya çalışılıyoruz..Bu olay tepki dahi alsa,zihinlere kazındı bir kez ve kamuoyuna bakın artık göz önünde yaşayabiliyoruz dendi... Ahlakımızı alenen bozmak amaçlı dış mihrak işleri... Adnan oktarda bu minvalde çalışırdı

836
230
yanıtYanıtla
yaşar:

bence de. . tezgaha benziyor. .

yanıt22
yanıt5
Alpaslan Türk:

Yazıklar olsun pislikler

448
169
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİ:

ALPARSLAN TÜRKEÇ im benim seni tebrik eder doya doya gözlerinden öperim çoook ama çok güzel yorum yazmışsın yorumuna-kalemine-gönlüne-bilgisayarına, parmaklarına sağlık. Daha böyle nice güzel yorumlarını bekliyor seni ve aileni Yüce Yaratana emanet ediyor, Yüce Yaratan yar ve yardımcın yolun açık bahtın APAK sağlık ve mutluluğun heeep ama hep sürekli olsun''ALPARSLAN TÜRKEÇ im benim!

yanıt12
yanıt17
islam:

onca kavim helak edildi, şu hale bakarsak bizim de helak edilen kavimlerden farkımız yok, ne haldeyiz. . . İslam dan uzaklaşırsak böyle Allah tan celle celalühü uzaklaşırız kafirle farkımız kalmaz. . . Allah celle celalühü müminlerin yardımcısı olsun. . .

324
78
yanıtYanıtla
egge:

islamdan uzak veya din olmayan ulkeler nedense daha ekonomık refah içinde, siz cahiller böyle hikayeler uydurarak kandırın kendinizi, gerçek türkleri araplar asimile edemicek, sadece sizin gibiler beynini çalıştıramayn kitleler masallara cahilce inanacak

yanıt52
yanıt116
hak din islam gerisi yalan:

islamdan uzak ülkelerin ekonamisi iyiise corona niye oralardan çıktı ispanyol giribi ads niye oralardan çıktı . senin dediğin ülkeler sadece müslüman ülkeleri sömüren vampirlerdir. bütün müslüman ülkeler sömürücülere senide onların yanına gönderip kapılarını kapatsa açlıktan hepsi geberirdi . (niz)

yanıt32
yanıt11
Ağır Abi:

İslamla Türklerin Araplaştırıldığını iddia eden zavallılar. Kendinizi videoya alıp seyredin bakalım. Konuştuğunuz basit ve ilkel Türkçeden, saç tıraşınıza, kıyafetinize kadar vb Yunandan, Sırpdan, Almandan, Yahudiden ne farkın var. Ben şöyleyim ve onlardan farklıyım dediğin ne var acaba?

yanıt16
yanıt15
Dertli:

Amin Rabbim muhafaza eylesin fırsat vermesin inşallah

yanıt3
yanıt0
fatih:

Allah azze ve celle sizide lut kavmi gibi helak etsin inşaallah

301
31
yanıtYanıtla
Tüm 523 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title