Haberler

Bodrum Belediyesi'nin Acı Günü

Muğla'nın Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde Görevli Halil İbrahim Demirkıran Solunum Sıkıntısı Sebebiyle Kaldırıldığı Hastanede Tüm Müdahalelere Rağmen Hayatını Kaybetti.

Muğla'nın Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Halil İbrahim Demirkıran solunum sıkıntısı sebebiyle kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Halil İbrahim Demirkıran, iki hafta önce sol ayağında lif kopması nedeniyle ameliyat olmuş tedavisinin ardından taburcu olmuştu. Uzun süredir evinde istirahat eden Demirkıran, sabaha karşı fenalaşarak Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirkıran tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 42 yaşında hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Halil İbrahim Demirkıran için Yokuşbaşı Camii'nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Bodrum Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu olarak görev yaptığı Bodrum Belediyesi önündeki törende, eşi Gül Demirkıran tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan burada yaptığı konuşmada "Çok önemli çalışmalara imza atan bir arkadaşımızı kaybettik. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin gelişimi konusunda da gayretleri olan Halil İbrahim Demirkıran'ın cenaze töreninde İstanköy Adası'ndan gönderildiği belirtilen taziye mesajları okundu. Törenin ardından alkışlar ve karanfillerle uğurlanan Halil İbrahim Demirkıran'ın cenazesi Türbe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, ailesi ve mesai arkadaşları başta olmak üzere Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcisi, resmi daire ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

(OU-SÇ-Y) 21.04.2008 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title