Haberler

    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2021 turnuvalarının finalistleri belli oldu!

    Güncelleme:

    TESFED tarafından düzenlenen 4 turnuvanın daha finalistleri belli oldu!

    Bitexen TESFED Türkiye Kupası 2021 turnuvalarının finalistleri belli oldu. 4 oyunun final maçlarının oynanmasına ise günler kaldı.

    HADO, Tekken 7, eFootball PES 2021 ve FIFA 2021 turnuvalarının finallerine dair detaylar ise şu şekilde:

    HADO

    HADO turnuvasının finalleri 07-08 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Finale kalmak için kıran kırana mücadele verecek takımlar ise Şahangiller Espor, Black Shadows, Mermaids ve La Vida Loca. Yarı final eşleşmeleri ise Şahangiller Espor x Mermaids ve Black Shadows x La Vida Loca oldu.

    Tekken 7

    Tekken 7 turnuvasının finalleri 31 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. Dört büyük dövüş ustası büyük ödül için karşı karşıya gelecek. Kazananlar finali Sacro ve KJKR arasında oynanırken kaybedenler finalinde ise Sacro ve KJKR maçının kaybedeni, fastPay Wildcats oyuncusu Kicking Machine ile karşı karşıya gelecek.

    eFootball PES 2021

    eFootball PES 2021 turnuvası için finale sadece bir adım kaldı. 28 Temmuz Çarşamba günü oynanacak finallerin ardından büyük ödülün sahibi belli olacak. Yarı final karşılaşmaları ise LGUSTAVODIAS- x HAMMER_44_TIME ve MUCAHIT21 x ARIFOFFICIAL arasında gerçekleşecek.

    FIFA 21

    FIFA 21 karşılaşmaları için finale bir adım kaldı. Türkiye'nin en başarılı FUT oyuncuları arasında gerçekleşecek yarı final karşılaşmalarının ardından şampiyon 29 Temmuz Perşembe günü belli olacak. Yarı final karşılamaları ise MAROFF (GS Esports) x OZBERK1024 (Göztepe Esports) ve JANARDA x ISOPOWERR (Futbolist) arasında gerçekleşecek.

    Playerbros ekibi olarak tüm oyunculara başarılar dileriz, şans sizinle olsun!

    Bu haber ilginizi çekebilir:

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Şahangiller Espor Türkiye Kupası Tekken Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title