Haberler

Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu Lapseki'de

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu Lapseki ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamlarını ziyaret etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu Lapseki ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamlarını ziyaret etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinin ilk durağında Kaymakam Tavlı ile görüşen Müftüoğlu bisiklet turnuvası hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin Olimpiyatlara katılamamasından da yakınan Müftüoğlu önümüzdeki süreçlerde gelişimden umutlu olduklarını söyledi. Lapseki Belediye Başkanı ile de bir araya gelen Müftüoğlu burada yaptığı açıklamada, "Türk sporunun finansal sorunları vardı. Artık bunda da aşama kaydedildi. Şimdi ise eldeki finansmanı doğru kullanamama sorunları var. Bunu tüm spor dallarımız için söylüyoruz. Türk sporu daha da gelişecek. İlerleyen yıllarda olimpiyatlarda yükselen bir değer olarak Türkiye'yi göreceğimize inanıyorum" dedi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirerek Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'na plaket takdim etti. Müftüoğlu ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Lapseki ilçesini ziyaret ettiği albümü inceledi. Başkan Yılmaz Lapseki Belediyesinin de adının okunduğu resimlerin Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde yayında olduğunu hatırlatarak " Bizler için büyük onur oldu" dedi.

PROFESYONEL BİSİKLETÇİLER LAPSEKİ ETABINI TAMAMLADI

Bisiklet Federasyonu tarafından Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Tour of Çanakkale Uluslararası Bisiklet Yarışında sporcular Lapseki etabını tamamladı. Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri sporcuların geçişi sırasında Bursa-İzmir kara yolu üzerinde güvenlik önlemlerini aldı. Uluslar arası sporcuların geçişini izleyen Lapseki halkı organizasyonların devamını bekliyoruz dedi. Sporcular Lapseki etabını tamamladıktan sonra Çanakkale'ye doğru ilerledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Müftüoğlu Eyüp Yılmaz Ayhan Tavlı Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title