Haberler

Birlik ve Beraberlik İftarı'nda Plaket

Kütahya’nın Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası, ilçe protokolü ve üyelerine iftar yemeği verdi.

Kütahya'nın Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası, ilçe protokolü ve üyelerine iftar yemeği verdi. İftara, Tavşanlı Müftü Vekili Yusuf Şener, Madeni Eşya Sanatkarlar Odası başkanı Yasin Demirci, Kahveciler Odası başkanı Ekrem Uslu, Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Altınbay, Tavşanlı Şoförler Odası Başkanı Recep Çelikkaya, Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Halil Sezer, Leblebiciler Odası Başkanı Mustafa Sarı oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar öncesi Arif Ağa camii müezzinlerinden Cengiz Bektaş Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası Keşkekçi Cami müezzinlerinden Mustafa Bayram dua okudu ve dini bilgilendirmelerde bulundu.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na geçtiğimiz ay seçilen Onur Düvenli ise, uzun zamandan bu yana ilk kez bu kadar geniş katılımın olduğunu ifade etti ve katılımcılara teşekkür etti.

Düzenlenen programda Berberlikte uzun yıllar emek vermiş Sermet Ordu ve Ekrem Benli'ye birer plaket takdim edildi.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli davete gelen berber ve kuaför ailelerinin çocuklarına pamuk şeker ikram etti. (Tİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yasin Demirci Tavşanlı Kütahya Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title