Haberler

    Birçok Silent Hill Hayranının Hayatında Bir Kez Görebileceği Konser

    Silent Hill, 1999 yılından beri hayatımızda.

    Mahmut Saral - -

    Önümüze bakacak olursak, şimdi de sırada dikkat çekici bir oyun olarak Silent Hills var. Metal Gear serisinden tanıdığımız Hideo Kojima'nın önderliğinde hazırlanan, oynanabilir karakter olarak Hollywood aktörlerinden Norman Reedus'u kontrol edeceğimiz, şimdiden görselleri ve atmosferiyle yürekleri hoplatan bir oyun. Bir süre önce oynanabilir bir demosu (P.T. - Playable Teaser) yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Bu oyunun net çıkış tarihi henüz belli değil.


    Ve gelelim şimdi de konser haberimize...


    Hazırladığı müziklerle birçok Silent Hill oyununun başarılı olmasında büyük pay sahibi olan Akira Yamaoka, seslendirme sanatçısı ve şarkıcı Mary Elizabeth McGlynn ile bir kez daha aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanıyor.


    The Silent Hill Band adıyla 10-12 Nisan tarihleri arasında Detroit'teki Midwest Media Expo'da sahne alacak olan ekip, belki de Silent Hill hayranının hayatlarında yalnızca bir kez görebilecekleri bir performansa imza atacak. Tüm haftasonu için bilet parası ise, 45 dolar ve bilet alanlara ücretsiz imzalı fotoğraflar da dağıtılacak.


    Eh, insan ister istemez bu tip organizasyonların ülkemizde de yapılmasını istiyor. Günün birinde neden olmasın!


    53 dakika uzunluğundaki bu video da 2012'deki bir konsere ait. Eğer pencereyi göremiyorsanız tıklayın. İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Norman Reedus Mahmut Saral Hollywood Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title