Haberler

Bircan Bali ve Arto'dan bomba iddia: İsmail Demirci, hamile eşini aldattı

Güncelleme:

Bir oyuncunun hamile eşini aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz yorumcularından Bircan Bali ve Arto, söz konusu kişinin oyuncu Bircan Bali olduğunu iddia etti.

Eşi hamile olan ünlü bir oyuncunun, bilindik bir otelden başka bir kadınla çıkarken görüntülendiğini, bu görüntüyü yakalayan magazin sayfası sahibinin ise, oyuncunun eşinin hamileliğini göz önüne alarak 'haberi pas geçtiğini' iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programının sunucuları bu oyuncunun kim olduğunu araştırmaya başladı.

EŞİNİ ALDATAN KİŞİ İSMAİL DEMİRCİ Mİ?

Bugün yayınlanan canlı yayında söz konusu oyuncunun kim olduklarını öğrendiklerini söyleyen Bircan Bali ve Arto, Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci'nin adını verdi. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyuran Hande Soral'ın aldatıldığı iddialarına ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Bircan Bali ve Arto'dan bomba iddia: İsmail Demirci, hamile eşini aldattı

ERKEK BEBEK BEKLİYORLAR

Küçük Kadınlar, Çalıkuşu, Diriliş Ertuğrul ve Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerin yanı sıra birçok sinema filminde rol alan 34 yaşındaki Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile nikah masasına oturdu. Mutlu bir evliliği olan Soral, bebek beklediğini duyurdu. Çiftin bir erkek bebekleri olacak.

Bircan Bali ve Arto'dan bomba iddia: İsmail Demirci, hamile eşini aldattı

Bircan Bali ve Arto'dan bomba iddia: İsmail Demirci, hamile eşini aldattı

Kaynak: Magazin

Bircan Bali Hande Soral Beyaz Tv Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Leda Gözübüyükoğlu:

Milletin hayatına bu kadar karışmak neden? Siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız?

79
13
yanıtYanıtla
CEZA :

size ne?? sizinlemi aldattı

80
12
yanıtYanıtla
cenker :

arto nerden biliyor

61
7
yanıtYanıtla
Ahmet Kuzu:

Insanlarda ne ahlak kaldi ne ahiret inanci korkusu Dede torunu yasindakiyle sevgili Torun babannesi yasindakiyle sevgili Rtuk magazin denen seylere mudahale etmeli Ozel hayatin ifşa sina mudahale etmeli.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title