Haberler

Bir tarafta acı, bir tarafta şov! Engin Nurşani'nin cenazesinde tabutla hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girdiler

Güncelleme:

Genç yaşında kansere yenik düşen ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani için Sarıgazi Cemevi'nde tören düzenlendi. Törende ünlü sanatçının yakınları tabut üzerine kapanıp ağlarken bazı vatandaşların gelip tabut başında hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Haberler.com / Olgun Kızıltepe - Bir süredir gırtlak kanserine bağlı olarak tedavi görmekte olan ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani, genç yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanat dünyasını yasa boğan ölüm sonrası ünlü sanatçı için Sarıgazi Cemevi'nde tören düzenlendi.

BİR TARAFTA ACI, BİR TARAFTA ŞOV

Düzenlenen törene ünlü sanatçının yakınları ve sevenleri katıldı. Ancak cenazede Engin Nurşani'nin eşinin tabutun üzerine kapanıp ağladığı anlarda hayranlarından bazıları büyük bir duyarsızlık örneğine imza atarak tabutun başına sırayla geçip hatıra fotoğrafı çektirdi.

1,5 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Engin Nurşani'nin hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklamada, "Yaklaşık 1,5 yıl önce yakalandığı nazofarenks (gırtlak) kanseriyle mücadele eden Engin Nurşani'nin tedavisine yatan hasta servisimizde devam ediliyordu. Maalesef ki bugün saat 07.00'de hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz" denilmişti.

ENGİN NURŞANİ KİMDİR?

Engin Nurşani, 9 Ocak 1984 tarihinde dünyaya geldi. 2003'de Adına Bir Çizik Çektim albümü ile müzik kariyerine başlayıp, 2019'da gırtlak kanseri hastalığına yakalanıp müzik kariyerine geçici ara verinceye kadar toplam sekiz albüm çıkarmıştır. Küçük yaşlarından beri babasından müzik eğitimi almış, yanında konserlerine katılmıştır.Müziği çok seven Nurşani, babası gibi halk ozanı olmak istemiş, ancak babası oğlunun daha iyi bir meslek seçmesini istemiş, bu kararına karşı çıkmıştır. 2003'ün başlarında Engin, babasından habersiz, ilk albümü olacak olan Adına Bir Çizik Çektim albümünü çıkartacağı İstanbul'a geldi ve profesyonel müzik kariyerine başladı. Temmuz 2019'da ise, babası Ozan Ali Nurşani'nin sosyal medyadan oğlunun hastalandığı olduğunu duyurması ve yardım istemesi ile kamuoyu Engin Nurşani'nin gırtlak kanseri olduğunu öğrenmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Sarıgazi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (300)

Kahtalı:

tabutla özçekim yapmak veya fotoğraf çektirmek ne kadar çirkinse tabutun başında saz çalıp türkü çağırmak da o kadar çirkin bir davranış. . . Aleviler tez zamanda özleri olan İslama dönmezlerse ne çirkin hallere düşecekler. . .

161
109
yanıtYanıtla
Adsız:

Tahtalı sanane lan herkesin geleneği göreneği dini imanı imansız

yanıt32
yanıt56
ALEVİYİM:

kardeş 1 kaç kisinin veya 10 kişinin farketmez yaptığı ayıbı neden genelleme yapıp alevilere bağlıyorsun Alevîler zaten özlerinde islamın içindedir aleviler Ayrıca böyle kutuplaştırıcı konuşarak insanları ayrıştırma peşindemisin asıl çirkin duruma düşen sensin yani

yanıt48
yanıt37
Mezhep:

Yaşamında her alandaki işlerini dini ölçülere göre yapmaya çalışmayan bir insanın mezhebe ihtiyacı olmaz. Mezhep işlerini dini ölçülere göre yapmaya çalışanlar için ölçü olabilir. Milletin dini imanı para olmuş bırakın artık şu mezhep işlerini. Ne farkı var Alevinin Sünninin?Yeter daa. Görende zannedecekki her adımımızı dine göre atıyoruz. Kim hangi işinde İslam hukukuna göre adım atıyor?Alevi değilim ama Alevi fıkhı güzeldir. İmanın şartları bellidir gerisi senin yaşam tarzına bağlı.

yanıt6
yanıt1
TARAFSIZ:

Olayı nasıl aleviliğe getirdiniz. Önce sünnü müslümanlar dini yaşasınlar ki alevilere çağrı yapacak yüzleri olsun. Alevi sünni müslümandır.

yanıt8
yanıt3
Alevi Genç:

Aleviler özüne dönecekse, ki bu seni veya başkasını ilgilendirmez, islam denilen taş devrinden kalma arap dinine dönmeyecekleri kesin. Türkmen inancına devam ederler. Sen kendine dert etme.

yanıt3
yanıt12
Keko sibirya:

Sana ne ? Ölünün Ailesi istediği geleneği uygular . Allah Rahmet eylesin mekani Cennet olsun Amin.

yanıt5
yanıt2
ŞAKİR:

zıvanadan çıkmış bir toplum olduk allah sonumuzu hayır eylesin.

92
9
yanıtYanıtla
zubeyde:

allah akil fikir versin yeminle utanc verici insanligimdan utandim ne ayip ya??????bir can gitmis gencecik bir ana bir baba kardes es cigerleri yanarken insanlar resim derdinde cok yazik

yanıt0
yanıt0
Bjk56:

Ne rezil insanlarsınız insanlıktan tamamen çıkmış adi mahluk olmuşsunuz

86
4
yanıtYanıtla
Tüm 300 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title