Haberler

Bir Kişinin Öldüğü Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Bir kişinin öldüğü kaza anı güvenlik kamerasındaZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik idaresine ait kamyon ile hafifi ticari kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Bir kişinin öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik idaresine ait kamyon ile hafifi ticari kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kaza 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişide yaralandı.

Kaza Zonguldak-Ereğli karayolunun Ören Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mustafa Ergün idaresindeki 67 UF 709 plakalı hafifi ticari kamyonet ile akaryakıt istasyonuna dönüş yapmaya çalışan Bora Bozkurt idaresindeki 34 UP 2874 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyon sürücü Bora Bozkurt ve aynı araçta bulunan İbrahim Başaran ile Yunus Korkmaz, hafifi ticari kamyonet sürücüsü Mustafa Ergün, babası İsmail Ergün ve annesi Yadigar Ergün yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla ilçedeki özel ve devlet hastanesine kaldırdı. Kazada ağır yaralanan kamyonet Yadigar Ergün kaldırıldığı Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mustafa Ergün'ün anne ve babasını hastaneye götürmek için ilçeye bağlı Fındıklı Köyü'nden yola çıktığı öğrenildi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Yaşanan kaza naı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kemaraları tarafından saniye saniye kaydedili. Görüntülerde kamyonun dönüş yapmak istediği sırada ana yolda ilerleyen hafif ticari kamyonet ile kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. Savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak Ereğli Ören 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title