Haberler

Bir Döneme Damga Vuran Güzel Şarkıcı Pınar Aylin Son Haliyle Hayranlarını Üzdü!

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda köpeğiyle oynarken bacağını kıran Pınar Aylin, "Evet yürüyorum. Havalı bir bastonum var artık!.. Sorduğunuz, ilgilendiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İzmir'deki güzel havada gezintiye çıkan Pınar Aylin'in, elindeki bastonu dikkat çekti.

"HAVALI BİR BASTONUM VAR"

Çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Aylin, "Evet yürüyorum. Havalı bir bastonum var artık!.. Sorduğunuz, ilgilendiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.Şimdi baharı kutlama zamanı" notunu düştü. Takipçileri de Pınar Aylin'in paylaşımına sessiz kalmadı. Aylin'in bir takipçisi paylaşıma, "Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bir Döneme Damga Vuran Güzel Şarkıcı Pınar Aylin Son Haliyle Hayranlarını Üzdü!

"KAFA ÜSTÜ TAŞIN ÜZERİNE UÇTUM"

Hastanedeki son gününde gazetecilere konuşan Aylin, üç köpeğinden birisi olan Mira'nın aşırı sevgisi sonucu oluşan kazayla ilgili, "Kızım Maya ile eve geldik. Arabayı park ettim. Maya köpeklerle oynadı. Ben de şöyle bir okşayıp eve doğru yürüdüm. Maya, onlarla fazla haşır neşir oldu. Bizim Mira'mızla oynayarak mutlu oldu. Toplam üç köpeğimiz var. Mira, sanıyorum Maya ablasıyla oynarken fazla mutlu olurken, annesiyle de oynamak istedi. Üzerime doğru koştu. Öyle bir üzerime geldi ki, beni düşürdü. Sanki balyozla vurulmuş gibi bacağımın kaval kemiği kırıldı. Mira, sevginin ayarını kaçırınca, arkamdan üzerime atlayıp beni düşürdü. Öyle bir düştüm ki, ayaklarım havaya kalktı. Kafa üstü taşın üzerine uçtum. Aslında ben başımdan korktum, ama bacağım kırıldı. Buna da şükür. Pis kırık deniliyor, kaval kemiğim 2 yerden kırıldı. Düştüğüm yerde kaldım" diyerek yaşadığı acı anı anlatmıştı.

Bir Döneme Damga Vuran Güzel Şarkıcı Pınar Aylin Son Haliyle Hayranlarını Üzdü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Pınar Aylin İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (25)

DELİLER GİBİYDİK HEY GİDİ GÜNLER HEY:

Gençlik yıllarımın pop starıydı. . pınar aylin hakkında tek bir kötü şey duymadım. magazinde ön planda olmadı hiçbir zaman. . deliler gibi şarkısı geldi aklıma. . geçmiş olsun Allah şifa versin dedim. . yorumlara bakınca da memleketin gerçek yüzünü gördüm. bişey diyemiyorum ki. . insanımız artık kötü düşünüyor ve ağzından çıkanı kulakları duymuyor. . herkes birbirine düşman kesildi. şurdan bile hastalıktan-sakatlıktan siyaset çıkarıp asıp kesiyorlar. . pes yani. pınar aylin gibi iyi olabilseniz.

40
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Gençliğimizde az dinlemedik Pınar Aylin, i. Hey gidi yıllar. 80, ler 90, lar ne güzeldi. Şimdi hiçbirşeyin tadı yok. Geçmiş olsun Pınar Aylin.

17
0
yanıtYanıtla
Gereksizler:

Şimdi anlamadım kafam karma karışık biri yardımcı olsun lütfen, Maya kızım kim?, mira?, Mira nın ablası????Arabadan kim indi, kim üzerine atladı Pınar ın vallahi kafam çorba ??????????

13
2
yanıtYanıtla
Suzan:

Mira köpek , Pınar ve Maya insan. Ama biri ablası biri annesi oluyormuş, babanın nerde olduğunu yazmıyor. Mira çok mutlu bir köpekmis, Pınarın üstüne atlayinca Pınar ayağını kırmış. Acayip. . .

yanıt10
yanıt1
Gereksizler:

Teşekkürler SUZAN aydınlandım

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

lüzumsuz kadın.

3
11
yanıtYanıtla
LÜZÜMSÜZ:

SENSİN. .

yanıt7
yanıt1
ZERZEVATÇI:

yeni neslin PINAR AYLİN isminden haberleri bile yok, ama yoruma gelince atıp tutuyorsunuz. ben 36 yaşımdayım daha bu kadının hakkında bir tek kötü bir haber duymadım. öyle saygılı öyle hanımefendi bir kişilikti kendisi. ( yeni nesil ) şarkıcılarla bu kadını kıyaslamak, saçmalık.

12
0
yanıtYanıtla
Çoohh üzüldüüh:

Yataahtan çıhmıışş yiinee şarhıı sööyliyyceehh

1
10
yanıtYanıtla
MÜJDE:

Ay kıyamam yazık bebeye

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title