Haberler

Bir Annenin Günahı dizisi, final bile yapamadan ekrana veda etti

Güncelleme:

Zümrüdüanka, Çocukluk, Öğretmen, Maria ile Mustafa'nın ardından reytinglerde istenen sonucu elde edemeyen Bir Annenin Günahı dizisinin de fişi çekildi.

Başrollerinde Özge Özberk, Emre Kınay, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin ve Nefise Karatay gibi isimlerin yer aldığı Bir Annenin Günahı 19 Aralık Cumartesi ekrana gelen 5. bölümü ile ekran hayatına veda etti. Reytinglerde ilk 10 program arasına giremeyen dizi final bile yapmadan yayından kaldırıldı.

Bir Annenin Günahı dizisi, final bile yapamadan ekrana veda etti

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN KONUSU

Dizide kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesi anlatılıyordu.

ÜNLÜ OYUNCUDAN VEDA PAYLAŞIMI

Dizinin başrol oyuncusu Özge Özberk de sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı. Özberk paylaşımında "Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz" notunu yazdı.

Bir Annenin Günahı dizisi, final bile yapamadan ekrana veda etti

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYORDU?

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği dram türündeki dizinin başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyordu. Yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Nefise Karatay, Gökçe Özyol, Onuryay Evrentan, Alihan Türkdemir, Emir Çiçek, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Hüseyin Turunç, Mina Derman, Deniz Ertürk ve Esra Gönen de yer alıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Musa Uzunlar Pamir Pekin Özge Özberk Emre Kınay Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (66)

Ferhat:

Perihan Abla, Bizim Mahalle, Super Baba, Bizimkiler...Mahalle kulturunu yansitan dizileri tekrar cekin. Biktik artik zenginlerin ihtisamini izlemekten...

81
3
yanıtYanıtla
Nemesislove:

Maalesef mahalle kültürü diye bişey kalmadığından yapamazlar.

yanıt3
yanıt0
Vatan:

Hep aynı hikayeler sadece isimleri farklı, konu aşk, yalan , aldatma ve mafya vari artık yeter durun. Daha mantıklı daha akıcı senaryolar üretilmeli. Onca emek ve paralar boşa gidiyor.

35
4
yanıtYanıtla
YETER SIKILDIK:

YAW YETER ARTIK SIKILDIK ANLAYIN KLİŞE HİKAYELERİ BIRAKIN ARTIK DAHA DEĞİŞİK DİZİLER YAPMAYI DENEYİN HEPSİ BİRBİRİNİN KOPYASI

27
5
yanıtYanıtla
temel:

burda gørmesem haberim bile yok idi cok dizi yerine bazen degisik sey gerek film belgesel gibi zaten bir film de øzet denen sacmalik cikti mi bakmiyorum sanki bakacak olan sanal da bakar ayni seyi niye koyarlar sonra dizinin icine gecmis diye sacmalik ile dolduyorlar bes on dk yeni gerisi ruya hayal der iken bitiyor en nefret ettigim sey diiz bilmis bes sn var reklam onu bakarsin tam basladi der iken yine reklam o zaman gel de kufur etme

15
12
yanıtYanıtla
ENİS:

TÜRK DİZİ SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK İKİ AÇMAZINDAN İLKİ''NİTELİKLİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR SENARYOLARIN OLMAMASIDIR''. BU SENARYOLARLA CAST EKİBİNİ(OYUNCULARI)DEĞİL TÜRK, HOLLYWOOD''DAN STARLARI GETİRSENİZ BİLE DİZİYİ KURTARAMAZSINIZ. İKİNCİSİ DE''SLOW MOTİON''(AĞIR ÇEKİM)SAHNELERİ. TOPLAMDA REKLAM DAHİL 55 DAKİKADA BİTECEK BİR BÖLÜMLÜK KONUYU REKLAMLAR DAHİL TAM 200(3 SAAT 20 DAKİKA)BİTİRİRSENİZ İSTER İSTEMEZ SEYİRCİNİN''ANLIK İZLEME REFLEKSİNİ DE''KAYBEDERSİNİZ. ZAVALLI SEKTÖR. . VE CİNGÖZ PATRONLARI.

21
2
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Aksiyon dizileri yapın artık farklı şeyler yapın kobra takibi vardı çok severdim

12
6
yanıtYanıtla
biri:

Emra Kınay''ın olduğu diziler artık tutmuyor tutmaz da. . .

15
2
yanıtYanıtla
Mersinli:

Toplumun karsısına Alan hiç bir Sözüm ona sanatcı Başarıya ulaşamaz

yanıt0
yanıt0
Selim:

Corona nedeni ile aylardır evlerdeyiz, hafta sonları bile bir kaç tane hariç doğru düzgün programlar filmler yayinlamiyorlar. Reklamlara gelince dakikalarca izlettirmesini bilirler. Varsın izlenmesinler umarım anlamA yetileri vardır

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title