Haberler

Bilmeyen Kalmasın Proje Etkinlikleri

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi tarafından, "TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı" kapsamında hazırlanan Bilmeyen Kalmasın projesi etkinlikleri düzenlendi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi tarafından, "TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı" kapsamında hazırlanan Bilmeyen Kalmasın projesi etkinlikleri düzenlendi.

Ebru Nayım Fen Lisesi bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Mili Eğitim Müdür Yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. İlk etapta, takımla daha güçlüyüm atölyesi, cam desenleri ojeleme, geleneksel ebru sanatı ve ebru Sanatında harmoni atölyesi stantları açıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ulusan, "Bilindiği üzere yaşadığımız çağ, bilgi çağıyla nitelendirmekte olup bilgi günümüzde en değerli hazine durumuna gelmiş bulunmaktadır. Bilgiyi üreten doğru şekilde kullanan ve ihtiyaçları doğrultusunda dönüştürerek, üretime dönüştürebilen bir toplumlar hızla ilerlemektedir. İnsanlığa hızla yön veren, refah toplumları haline gelmektedir. Günümüzde zengin yer altı kaynaklara sahip olmak yeterli olmamakta, bu kaynakları dünya pazarında talep gören ürünler haline getiren sanayi ilkesini zengin ve müreffeh toplum konumuna gelebilmektedir. Artık yenilikçi yaklaşımla bilgiyi üretmek, günümüzde en çok konuşulan kavramlardan biride endüstridir. Günümüzde hızla gelişen siper fiziksel sistem, yapay zeka ve dinamik bir işlemeye dayalı üretim altyapısı ile 4.sanayi devrimini meydana çıkarmaktadır. Bilmeyen kalmasında atölyelerde yapacakları çalışmalarda yepyeni bilgi ve beceriler kazanacaklarına buradan aldıkları fikirlerin sinerjisi ile yepyeni projeler geliştireceklerine yürekten inanıyorum" dedi.

Konuşmasından sonra bahçede kurulan atölyeleri gezen Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğrencilerin yaptıkları projeler hakkında bilgi aldı. Ulusan, daha sonra eline fırçayı alarak Ebru Sanatı çalışmasını yaptı.

İki gün sürecek olan etkinliğe, Ebru Nayım Fen Lisesi, Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ BİLSEM Çorlu Mühendislik Fakültesi okullarının öğrencileri bilimsel ve kültürel projelerini tanıtacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Osman Şimşek Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title