Haberler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması

"Bu seçim, Türkiye'de demokrasiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmak istenen kumpasa en güzel cevabın verileceği seçimdir.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu seçim, Türkiye'de demokrasiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmak istenen kumpasa en güzel cevabın verileceği seçimdir. Pazar günü, sandıkta bu kumpasçılara, bu paralelcilere, bu demokrasi düşmanlarına öyle bir ders verin ki, bir daha rüyalarında bile görseler, Tayyip Erdoğan'a kumpas kurmayı akıllarına bile getirmesinler" dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Yeni Mahalle'de gerçekleştirilen mitingde konuşan Işık, iktidara geldikleri 11,5 yıl içinde Türkiye'de hem yerelde, hem de hükümet olarak çok büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

-"Yolsuzluğun olduğu ülkede hizmet yapılamaz"-

"Yolla yolsuzluk bir arada olmaz. Eğer memlekette yolsuzluk olursa, yol yapmaya para bulamazsınız, hastane yapmaya kaynak bulamazsınız" diyen Işık, yolsuzluğun olduğu ülkede yeşil kartlı vatandaşların tedavisine kaynak bulunamayacağını. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarından gıda ve kömür yardımı yapılamayacağını belirtti.

Işık, şöyle devam etti:

"2002 yılından önce fakir fukara vatandaşlarımız ne kadar çok sıkıntı çekerdi o vakıfların önünde. Gideceksiniz oraya, sabahtan akşama kadar bekleyeceksiniz, akşam üzeri bir fırça bir fırça.. Niye? Kasada para yok çünkü. Nerede paralar, yolsuzlukta. Bugün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım yapılıyor mu? Kömürler evinize kadar geliyor mu? İstediğiniz zaman ilacı istediğiniz eczaneden alıyor musunuz? Hastaneye gidip, ücretsiz muayene oluyor musunuz? Yavrularınız okula başladığı zaman kitapları ücretsiz masasının üzerine konuyor mu? Çok şükür, artık bunların hepsi oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tabletlerinizi veriyor. Şimdi artık hükümetimiz de yavrularımıza tablet tablet veriyor."

Işık, Kocaeli'nin son 10 yılının inanılmaz bir hizmet destanıyla dolu olduğunu, iktidara geldikleri 11,5 yılda kentte tam 33 tane köprülü kavşak yaptıklarını ifade etti. Yolsuzluk olan memlekette bu hizmetlerin yapılamayacağını anlatan Işık, son 1,5 senede sadece Kocaeli'de 180 milyon liralık yol yatırımı yaptıklarını dile getirdi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'ni yenileyeceklerini, Cephanelik mevkisine bin 180 yataklı yeni şehir hastanesi yapacaklarını kaydeden Işık, Kocaelispor taraftarlarına da müjde verdi.

-"Kocaelispor'u Süper Lig'e çıkaracağız"-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin Kocaelispor'a 40 milyon lira aktardığını, bunu sırf Kocaelispor kurtulsun diye yaptıklarını vurgulaya Işık, Kocaelispor taraftarlarına seslenerek, "İzmit Alikahya'da 33 bin kişilik yeni bir stat yapıyoruz. Türkiye'nin en modern statlarından biri olacak. O stat bittiği zaman, Kocaelispor A.Ş süper ligde olacak" diye konuştu.

Işık, lafa değil, icraata baktıklarını dile getirerek, "Bizim için lafla peynir gemisi yürümez. İnşallah, Kocaelispor A.Ş olarak, bu dönem içerisinde süper ligde oynayan bir takımı Kocaeli'ne kazandıracağız. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

-"Bu seçim kumpasçılar ve paralelcilere ders verme seçimi olacak"-

30 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını hatırlatan Bakan Işık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu seçim sadece yerel seçim değil. Elbette belediye başkanlarını seçeceğiz. Ama bu seçim Türkiye'de demokrasiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmak istenen kumpasa en güzel cevabın verileceği seçimdir. Pazar günü, sandıkta bu kumpasçılara, bu paralelcilere, bu demokrasi düşmanlarına öyle bir ders verin ki, bir daha rüyalarında bile görseler, Tayyip Erdoğan'a kumpas kurmayı akıllarına bile getirmesinler."

Işık, vatandaşlardan İzmit Belediye Başkanlığı'nda Nevzat Doğan'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda İbrahim Karaosmanoğlu'na ve Ankara'da Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek vermelerini istedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, konuşmasının ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile partisinin Yeni Mahalle seçim bürosunun açılışını yaptı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Fikri Işık Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title